Informatie herontwikkeling De Weezenlanden

Zwolle – Op dinsdag 3 september 2013 wordt door Novaform Vastgoedontwikkelaars een informatieavond georganiseerd voor de herontwikkeling van de locatie ‘De Weezenlanden’ te Zwolle. Voor de informatieavond zijn omwonenden, belangenverenigingen en de gemeenteraadsleden uitgenodigd.

woningbouw_weezenlanden.jpg  

Voordat Novaform verder gaat met het ontwikkelingsproces willen zij op informele wijze een avond organiseren waarin zij zichzelf aan de aanwezigen, belangenverenigingen zoals onder andere Vrienden van Assendorp en de Vrienden van de Stadskern en de direct omwonenden, voorstellen. Graag vertelt Novaform wie wij zijn en wie de partners binnen deze ontwikkeling zijn. Ook laten ze u graag de eerste ideeën voor dit gebied zien en zullen zij uitleggen hoe het ontwikkelproces eruit gaat zien. Onderdeel van het proces zal het oprichten van een Klankbordgroep zijn. In het najaar willen zij in een aantal sessies met de Klankbordgroep praten over het op te stellen Stedenbouwkundig Ontwerp en het Beeldkwaliteitsplan.

Wanneer: dinsdag 3 september 2013
Tijdstip: 19.30u tot 21.00u (zaal geopend vanaf 19.00u) Waar:Dominicanenklooster, Assendorperstraat 29, 8012 DE Zwolle 

Artikel delen:
Reacties 14
 1. O ja, gewoon ff dure koophuizen op zetten!?>:(>:(>:(

  wat dacht je van duurzaam weezenlanden verbouwen en in richten
  voor studentenhuisvestin?!!!!
  :o:o:o:o


  Maak melding

 2. @db Ga je nu echt op elk bericht lopen zeuren? Misschien moet je eens naar een dokter gaan.

  Ik ben erg benieuwd naar de plannen. Ik hoop dat er een goede aansluiting op Assendorp gevonden wordt.


  Maak melding

 3. Dan te bedenken dat mijn oma nog op de plek van het huidige Weezenlanden ziekenhuis gewoond heeft.. Zij werd toen onteigend wegens de bouw van dit ziekenhuis. Nu komen er dus weer woningen voor terug.

  Hopelijk is het niet alleen maar bouw voor de hoogste inkomens..


  Maak melding

 4. Ik ben erg benieuwd hoe dit er uitgaat zien uiteindelijk!
  Tegen de binnenstad aan maar toch in een net “woonwijkje”, zal wel geliefd (en dus prijzig) worden 🙂

  @ Japser, gefeliciteerd! Dat lijkt me een donders mooi plekkie om te wonen!

  @ DB, met jou levensinstelling kan je nooit oud worden volgens mij. Reageer je thuis ook zo op je vrouw? Dat voorspelt een lang en gelukkig huwelijk….;)


  Maak melding

 5. Nou, dat hadden wij dus ook. En we hebben vorig jaar een verbouwing gehad, waarvan we zeiden dat we er zo’n 4 jaar van wilden genieten. Daarna willen we op zoek naar iets anders (groters). Terug naar waar ik geboren ben 😉


  Maak melding

 6. @DB: ja hoor, jij hebt alle recht van de wereld. Tis alleen jammer dat het ten alle tijde negatief is. Zie daarvoor al je andere reacties onder andere artikelen.

  Het maakt jezelf zo’n zuur persoon…lijkt me voor je omgeving en voor jezelf niet prettig 😉


  Maak melding

 7. @db, jou idee om het ziekenhuis geschikt te maken voor bewoning heeft ruime tijd geleden in de Stentor gestaan. Met bouwtekening erbij. Uit gevoerd door bekende architecten bureau,s uit Zwolle. Vond hun plannen er mooi uitzien.


  Maak melding

 8. @db: Toch ben ik het wel een beetje eens met Binnenstad, misschien dat je je in het echt positiever voordoet, maar je kan toch niet ontkennen dat je gemiddelde reactie op deze site nogal “zuur” overkomt…


  Maak melding

Reageer