Nieuwe regiodirecteur voor Dimence

Zwolle – Per september stelt Dimence in de regio Deventer en omgeving Sabien Raams aan als nieuwe directeur. Zij volgt daarmee Greetje van Rees Vellinga – van der Hout op, die een nieuwe uitdaging is aangegaan als directeur bij Mindfit.

 

Sabien Raams werkt sinds 2005 bij Dimence en vervulde verschillende leidinggevende functies, daarnaast werkte ze ook als GZ-psycholoog en psychotherapeut bij Dimence. De komende jaren wil zij werken aan een nog actievere samenwerking met andere zorgaanbieders. “Want continuïteit van zorg bieden kun je echt niet meer alleen”, aldus Sabien. Sabien: ”Ik wil mij samen met anderen, ongeacht het politieke klimaat, sterk maken om patiënten goed en op tijd te kunnen behandelen. Specialistische geestelijke gezondheidszorg betekent voor mij dat we hoogwaardige behandeling bieden waarbij de patiënt (én zijn of haar familie) echt centraal staat.”

Dimence regio Deventer heeft als verzorgingsgebied Deventer, Raalte en Zutphen en omgeving. In deze regio werken ruim 600 medewerkers die zich dagelijks bezighouden met het bieden van geestelijke gezondheidszorg aan volwassenen en ouderen.

Artikel delen:

Reageer