Nieuw bestuur voor Be Quick ’28

Zwolle – Op de Algemene Ledenvergadering van maandagavond 2 september jl. heeft voetbalvereniging Be Quick ’28 een nieuw bestuur gekozen. Het nieuwe bestuur lost daarmee het interim-bestuur af dat Be Quick bijna twee jaar lang bestuurd heeft.

bestuur_1.jpeg 

Martin Veldwijk neemt in het nieuwe bestuur de voorzittershamer ter hand. Martin was de afgelopen twee jaar ook actief in het interim-bestuur en keert als enige terug in het nieuwe bestuur. De overige posten in het nieuwe bestuur worden als volgt bezet: Bob ten Thij (penningmeester) , Jan Pap (secretaris), Ada Heideveld (verenigingszaken) en Rob Klaassen (voetbalzaken). De gemene deler onder de nieuwe bestuursleden is dat zij allen voetballende kinderen hebben in onze club. Hun individuele betrokkenheid bij onze club varieert van enkele decennia tot enkele jaren. Maandagavond werd nog maar eens duidelijk dat er in twee jaar tijd bij Be Quick bijzonder veel veranderd is. Vanuit een uiterst penibele financiële situatie heeft onze vereniging zich ontwikkeld tot een financieel zeer gezonde club.

Daarbij heeft de club kunnen putten uit een brede inzet van vrijwilligers die tal van acties en evenementen tot een succes hebben gemaakt.  Binnen de club heerst dan ook veel optimisme over de toekomst en de kansen die er zijn.

Namens het nieuwe bestuur heeft Martin Veldwijk laten weten dat de club de beleidslijn van het interim-bestuur zal voortzetten. De oude interim-bestuurders zullen het nieuwe bestuur desgewenst met raad en daad bij staan en zorgen voor een soepele overdracht van de werkzaamheden.

Be Quick ’28 wenst de nieuwe bestuursleden veel succes en dankt de scheidende interim-bestuurders voor hun inzet in de afgelopen jaren.

Artikel delen:
Reacties 2

Reageer