Introdagen C.S.V. Ichthus Zwolle van start

Zwolle – De introductiedagen van de christelijke studentenvereniging Ichthus Zwolle beginnen volgende week weer. Studenten kunnen tijdens deze dagen langskomen en kennis maken met de leden en activiteiten van Ichthus. Vijf dagen lang organiseert een speciale introcommissie activiteiten en kunnen studenten de sfeer proeven en Ichthus ervaren. 

 

Tijdens de introdagen vinden uiteenlopende activiteiten plaats. Studenten kunnen deze avonden vrijblijvend bijwonen en beslissen aan het einde of ze al dan niet lid worden van de vereniging. De in totaal vijf introavonden worden afgesloten met een introweekend dat in oktober plaatsvindt. “Wij kiezen bewust voor een introductieperiode en niet voor een ontgroening. Zo willen we laten zien dat we blij zijn met nieuwe leden en dat iedereen echt welkom is”, legt Else Verduijn, voorzitter van de vereniging, uit. Het zeskoppige bestuur Verduijn heeft sinds afgelopen juli de leiding over de vereniging.

Een onvergetelijke tijd! 

Ichthus is een christelijke interkerkelijke studentenvereniging. De vereniging wil studenten een veilige en bovenal gezellige plek bieden. Ichthus helpt studenten om te groeien in hun geloofsleven en vriendschappen op te bouwen, zodat ze een onvergetelijke studententijd kunnen hebben. 

De vereniging is opgedeeld in kringen. Bijna elke dinsdagavond komen de leden van een kring bij elkaar om samen te eten en Bijbelstudie te doen. Naast de kringavonden organiseert Ichthus uiteraard een scala aan andere activiteiten! 

 

Deelnemen aan de introdagen

Ben je nieuwsgierig geworden? Een overzicht van alle activiteiten vind je op de website: www.ichthuszwolle.nl. Je kunt je op deze site ook aanmelden voor de introdagen of je kunt mailen naar intro@ichthuszwolle.nl. 

Artikel delen:

Reageer