Opening ‘City Post’ aan Westerlaan

Zwolle – Vrijdag 6 september wordt ‘City-Post’ aan de Westerlaan 51 te Zwolle officieel geopend. De officiële openingshandeling wordt verricht door de wethouder René de Heer.

City-Post is een verzamelgebouw waarin zelfstandig ondernemers een eigen kantoorruimte kunnen huren. Deze invulling is ontstaan vanuit de gedachte dat ondernemers ruimte willen voor zichzelf. Zij willen een eigen kantoor waarin ze hun identiteit kwijt kunnen en ook andere ondernemers ontmoeten om samen verder te groeien. Met een lage prijs en flexibele huurtermijn is City-Post voor veel ondernemers interessant. De naam City-Post is een verwijzing naar de voormalige functie van het gebouw. Het gebouw deed vroeger dienst als postsorteercentrum. Het gebouw, dat in eigendom is van DC Vastgoedontwikkeling, is door z’n ligging nabij de binnenstad en het station uitstekend bereikbaar.

Nu er meer dan dertig huurders in het pand zitten is het de hoogste tijd om het pand officieel te openen. Aansluitend aan deze opening is er van 17.00 tot 19.00 uur een open huis georganiseerd voor alle geïnteresseerden die een kijkje willen nemen in City-Post. 

Artikel delen:
Reactie 1

Reageer