Kortingsstand Hedon tijdens Stadsfestival

Zwolle – Terwijl het pand van Hedon stevig in de steigers staat is het Zwolse poppodium vol in de weer met haar On Tour programma.

 

Om de aftrap van het nieuwe culturele seizoen te vieren is Hedon donderdag 5 september op het Stadsfestival aanwezig met een kortingsstand op het Rodetorenplein. Daarnaast presenteert het podium een live-programma met concerten van Rina Mushonga en Orlando. Vanaf 18:00 uur kunnen bezoekers concertkaarten voor het On Tour programma met fikse korting kopen. De kortingen lopen bij sommige concerten op tot bijna vijftig procent. De kortingsdeals gelden alleen op het festivalterrein bij de Hedon-stand en zolang de voorraad strekt.

Rina Mushonga / Orlando

In samenwerking met Buro Ruis presenteert Poppodium Hedon de acts Orlando en Rina Mushonga. Frontvrouw Tessa Douwstra van Orlando is gezegend met een stem die je vertrouwt en zingt teksten die je overtuigen. Harmonieën die traditioneel gesproken door een piano of Hammond worden gespeeld, speelt Orlando met een sectie koperblazers. Aangevuld met gitaar, bas en drums maakt dit Orlando energiek, breekbaar en soulvol. Rina Mushonga bracht onlangs een EP uit waarbij ze zich liet inspireren door verschillende muziek stijlen, maar ook door schrijvers als Ernest Hemingway en Jack Kerouac, resulterend in een boeiende collage van indie, pop, folk en prog-rock.

 

Singlefeestje

Tussen de concerten door zorgt het Singlefeestje voor muzikaal vertier. Van Ronan Keating tot Michael Jackson en van The Beatles tot The Backstreet Boys. Bij het Singlefeestje kan je herinneringen ophalen terwijl je met je beste vrienden door de duizenden singeltjes bladert. Vervolgens geef je ze aan de DJ en die draait ze dan. Interactiever dan dit wordt het niet.

 

HEDON KORTINGSSTAND

 

Locatie                        : Rodetorenplein, Zwolle
Wanneer                     : Donderdag 5 september
Open                          : 18:00 uur

 

Let op: de kortingen gelden alleen bij de Hedon-stand op het festivalterrein.

 

PROGRAMMA RODETORENPLEIN

 

Orlando                      : 20:00 u

Rina Mushonga          : 22:00 u

 

Vanaf 19:30 zorgt het Singlefeestje voor de muzikale omlijsting. 

Artikel delen:

Reageer