The Blues frisbeetoernooi Zwolle

Zwolle – Frisbeevereniging The Bluefingers sluit de zomer op sportieve wijze af! Op zondag 8 september vindt de tweede editie van The Blues plaats: het outdoor frisbeetoernooi van Zwolle, bij het Openluchtbad. Deelnemers komen uit heel Nederland, van beginners tot spelers van het Nederlands team. Kom gratis kijken en maak kennis met Ultimate Frisbee!

 

frisbee_30.jpg 

 

Het HAT-toernooi op 8 september is zeer geschikt voor een eerste kennismaking met Ultimate Frisbee. Ervaring is niet vereist en elk team zal ook enkele ervaren frisbeespelers hebben. Het toernooi start om 10.00 uur op het grasveld bij het Openluchtbad Zwolle. Ter plekke worden teams geloot van de mensen die zich hebben aangemeld, door middel van naampapiertjes uit een grote hoed (HAT). De finale zal rond 17.30 uur plaatsvinden. Het thema is dit jaar: The Blues goes Pink. Naast de wedstrijden zijn er deze dag ook andere activiteiten voor de deelnemers, zoals een layout-competitie in het zwembad. Wie duikt het verst naar de frisbee?

Frisbeevereniging van Zwolle

Bluefingers Ultimate is de ultimate frisbeevereniging van Zwolle. Op dinsdagavonden wordt er getraind; zomers gebeurt dat op het grasveld van Sportpark De Marslanden, ’s winters in een zaal van de Calo. The Bluefingers doen mee aan competities en toernooien. Je bent van harte welkom een keer mee te trainen!

 

Ultimate Frisbee is een snelle gemengde teamsport. Er wordt gespeeld volgens fairplay. Deze sport kent dan ook geen scheidsrechter, uniek in de sportwereld! Wedstrijden kenmerken zich door een vrolijke, goede sfeer en sportiviteit.

 

Informatie The Blues goes Pink HAT-frisbeetoernooi outdoor

Aanmelden voor het toernooi kan nog via: info@bluefingersultimate.nl

De kosten zijn € 25 euro (inclusief lunch en diner).

 

Zondag 8 september 10.00 – 18.00u

 

Openluchtbad

Ceintuurbaan 1

8001 BC Zwolle

 

Kijk voor meer informatie op Facebook: 

https://www.facebook.com/events/359073664220421/ of

https://www.facebook.com/BluefingersUltimateFrisbee 

en Twitter: @BUFzwolle

Artikel delen:

Reageer