Hedon haalt jarige Candy Dulfer naar Zwolle

Zwolle – De Nederlandse saxofoniste van wereldformaat Candy Dulfer werkte samen met grootheden als Prince en Van Morrison, ontving een Grammy en was dit jaar jurylid bij X-Factor. Op haar verjaardag, donderdag 19 september haalt Zwols poppodium Hedon haar terug naar Zwolle voor een concert in de intieme Suyderseezaal van de IJsselhallen.

 

Zoals altijd wordt Candy begeleid door enkele van de beste muzikanten en vocalisten van Nederland (waaronder de getalenteerde beatboxer Andy Ninvalle en ‘rising star’ Phatt op vocals), maar de basis van iedere show is de groove van DJ Kikke – een veelzijdige DJ die ook regelmatig achter de drums kruipt. Samen met haar band creëert Candy een unieke samensmelting van dance, dubstep, funk en house, waarbij niemand stil kan blijven zitten. Candy verloochent haar jazz roots niet maar de nieuwste invloeden in dance en hedendaagse muziek zijn ook terug te horen. Over de hele wereld staat Candy Dulfer bekend om haar krachtige, energieke live concerten.

Ze werkt samen met de beroemdste sterren, speelt met haar band over de hele wereld in uitverkochte zalen en op de grootste festivals, ontving een Grammy Award nominatie voor haar debuutalbum ‘Saxuality’, verkocht sindsdien ruim 2.5 miljoen albums wereldwijd, en scoorde meerdere nummer 1 hits in de USA. Dit jaar is Candy bovendien een van de juryleden in X Factor.

 

Win Meet & Greet met Candy Dulfer

Donderdag 19 september is niet zomaar een datum; het betreft de verjaardag van Candy Dulfer. Wil jij de wereldberoemde saxofoniste persoonlijk feliciteren tijdens een Meet & Greet (en daarmee twee vrijkaarten winnen)? Stuur dan voor 14 september een verjaardagskaart met tenminste je naam en mailadres naar Hedon (Rieteweg 4, 8011 AB te Zwolle t.a.v. Hedon). Dinsdag 17 september worden de winnaars geselecteerd.

Artikel delen:
Reacties 2

Reageer