Zaalvoetbal WRZV zit in de lift

Zwolle – Na een lange zomerstop en een welverdiende vakantie hebben de Zwolse zaalvoetballers van de WRZV afgelopen maandag weer afgetrapt in de WRZV Hallen. Voor de maandag en woensdagcompetitie stonden maar liefst 20 wedstrijden geprogrammeerd in de diverse klassen. De wedstrijden stonden borg voor spanning, klasse en vooral veel doelpunten!

In de maandag kampioensklasse heeft promovendus Wolters Recycling – met oud- ajacied Andy van der Meyde in haar gelederen – zijn visitekaartje direct afgegeven met een monsterscore van 16-2 op het team van Rafiki. Ook de titelkandidaten Nico’s Brillen, Diaspora, Bola-Lah! 1 en Woord & Daad beleven in het spoor door allemaal de wedstrijden winnend af te sluiten. Meest verrassende  uitslag in de 1e klasse was zeker de 10-1  overwinning van nieuwkomer Streetfeet op OHM.  Ook het team van DTG wat dit jaar voor het eerst weer van start is gegaan wist de eerste overwinning van het seizoen te realiseren, door een 8-5 zege op Au m’n Gurk. Ook in deze klasse waren geen gelijke spelen en wisten ook FC Knetter, Opgezwolle en WVZ Groen hun wedstrijden winnend af te sluiten.

In de woensdag kampioensklasse stonden mooi affiches op het programma. Zo ook de wedstrijd tussen de kampioen van vorig seizoen FC Krijtje en promovendus Ittersum. Van de ouverture in deze klasse werd veel verwacht, maar FC Krijtje was gewoonweg te sterk. Zij wonnen met 10-2 . FC Krijtje heeft hiermee gelijk laten zien dat zij ook dit seizoen weer de te kloppen ploeg zijn.  Meest spannende wedstrijd vanavond was die tussen de outsiders Blazende Veiligheid en Belgische Keizer 2. Na een gelijk opgaande wedstrijd, welke spannend bleef tot de laatste seconde, wist Blazende Veiligheid met een 6-5 overwinning aan het langste eind te trekken.  Algeheel WRZV kampioen Bordeaux Groen startte stroef, maar wist in de 2e helft orde op zaken te stellen door Vastgoed Dalfsen met een 9-2 zege naar “huis te sturen”.  Tot slot heeft ook Obtentus laten zien, dat zij dit jaar mee willen strijden voor de titel in de hoogste klasse. Zij wisten het team van outsider Zwolle Zuid – met oud- FC Zwolle speler Remco Schol in hun gelederen – te verslaan met 11-5. 

In de 2e klasse werd deze competitieronde afgesloten met de wedstrijd tussen Da’s Nog Nie Bekend en Univé Verzekeringen.  Univé wist deze wedstrijd te winnen met 13-4.

Ook op maandag 9 en woensdag 11 september is er weer een vol programma met diverse “krakers” en leuk affiches. U bent welkom vanaf 18:30 uur en de toegang is GRATIS! 

Voor meer info, uitslagen, standen en programma raadpleeg  www.wrzvzaalvoetbal .nl of  op twitter @WRZVZwolle.

Artikel delen:

Reageer