Projectkoor ‘Night Of The Proms’ zoekt zangtalent

Zwolle – Het Thomas Orkest uit Zwolle heeft plannen voor een nieuw muziekproject: Night of the Proms! Op zaterdag 21 december 2013 wordt dit project in theater De Spiegel door Thomas Orkest uit Zwolle uitgevoerd. Hiervoor is samenwerking gezocht met het nieuw op te richten Koor55 onder leiding van Wolfgang Lange.

Het Thomas Orkest en Koor55 zoeken speciaal voor dit project enthousiaste zangers en zangeressen die hieraan mee willen doen. Sopraan-, alt-, tenor- en basstemmen zijn van harte welkom!

De repetities beginnen op 19 oktober aanstaande in gebouw Domusica aan de Radewijnstraat 10 in Zwolle. De volgende repetities zijn op 16 november, 30 november, 14 december en 16 december. De generale repetitie staat gepland voor 21 december 2013. Op het programma voor het projectkoor staan Carmina Burana van Carl Orff, Land of Hope and Glory, Evita van Andrew Lloyd Webber en Tim Rice en Music van John Miles. Het Night of the Proms concert wordt uitgevoerd samen met het Thomas Orkest en met gastvocalisten Ben Saunders, Esther Hart en Heleen Koele.

Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden kan bij de dirigent van Koor55 en het projectkoor Wolfgang Lange, via emailadres: wklange@hotmail.com of via mobiel: 06 – 40 143 163. Meer informatie leest u op de website van Thomas Orkest www.thomasorkest.nl of via de Thomas Orkest Facebook-pagina.

Artikel delen:
Reactie 1
  1. Weblog, misschien handig om in jullie bericht erbij te zetten dat het om mensen gaat rond de 55 jaar oud!!! Was ik enthousiast… ben ik te jong Dus… even volledigheid!    Maak melding

Reageer