Focus zoekt kunst en kunstenaars

Ben jij in aanraking (geweest) met de psychiatrie, in de breedste zin van het woord? Ben je kunstenaar of maak je schilderijen, beelden, foto’s video’s, en dergelijke met een kunstzinnige inslag? Wil je je werk graag aan andere mensen laten zien en hiermee geld verdienen? Dat kan via de nieuwe kunstuitleen van Focus. Focus zoekt bijzondere kunst en kunstenaars!

Focus, aan het Diezerplein in Zwolle, helpt mensen met een psychiatrische achtergrond om weer deel te nemen aan de maatschappij. Zij doen dit door middel van projecten die door mensen zelf worden opgezet en gerund. De kunstuitleen is een dergelijk project. De kunstuitleen, die begin volgend jaar opent, verhuurt kunstwerken die zijn gemaakt door kunstenaars met een psychiatrische achtergrond. Op dit moment zijn tien kunstenaars bereid en geschikt gevonden die werk willen uitlenen via de kunstuitleen van Focus. Er is behoefte aan meer kunstwerken van meer kunstenaars. Kunstenaars uit de doelgroep worden daarom opgeroepen zich aan te melden bij Focus. Bel: 038-4525802 en vraag naar Coby Mulder of Marianne de Bakker.

Artikel delen:
Reactie 1
  1. Hoewel ik niet tot de doelgroep hoor, vind ik dit een geweldig initiatief! Hopelijk krijgen jullie veel aanmeldingen binnen.
    Succes!


    ⚠️ Meld

Reageer