Marathon modeltekenen in Zwolle

Zwolle – Op zondag 15 september is er in Zwolle een marathon modeltekenen georganiseerd door de Zwolse kunstenares Tali Farchi samen met de Amerikaanse kunstenaar Royce Deans. Tali Farchi en Royce Deans werken samen in hun internationale online galerie de “ ArtisTTable” www.artisttableonline.com Deze maand komt ArtisTTable in Zwolle met een nieuw initiatief: de modelteken marathon. De marathon vindt plaats in het gebouw van de palet Stilobadstraat 9 in Zwolle.

03-01-2010_tali_farchi_palet_1.jpg 

Op zondag 15 september van 10:00 tot 18:00 organiseren Royce en Tali een marathon modeltekenen, met twee modellen op twee verschillende podia. Elke twee uur wisselen de modellen. Er zijn pauzes gepland voor kunstenaars en modellen. Ezels en tafels zijn beschikbaar. De ArtisTTable verzorgt koffie, thee en lichte snacks gedurende de dag, dus het enige dat je mee hoeft te brengen zijn je kunstmaterialen en lunch. Na de marathon om 20:15 geven Tali en Royce hun performance “live painting to live music” De live muziek wordt die avond verzorgd door “The Pathetic ”. Een band jonge musici uit Zwolle met Tim Overkempe op Gitaar en lead vocal, Chris van Beek op Drums, en Lars Holm op Basgitaar en backingvocals. Zij omschrijven zichzelf als “de enige band die nog in Sinterklaas gelooft.”

Luister vast naar hun muziek op hun facebookpagina the pathetic of ga direct naar https://www.facebook.com/ThePatheticOfficial/app_178091127385
 
Meer informatie en toegangskaarten voor de marathon en/of de voorstelling  zijn verkrijgbaar  via Tali Farchi via http://www.artisttableonline.com/livemodelzwolle                                        
 
De ArtisTTable organiseert om de zes weken een online thema-expositie.  Sinds de oprichting van hun online galerie en de eerste expositie in februarie hebben ze een vast publiek weten op te bouwen van zo’n 1750 volgers op internet. De thema-exposities worden beoordeeld door een jury, en de winnaars krijgen een klein geldbedrag.   
Op 29 september organiseren Tali en Royce  eenzelfde modelteken marathon in Traverse City, Michigan, de hometown  van Royce.  
Artikel delen:

Reageer