Zesde editie DuurSaam Café

Zwolle – Op donderdag 19 september organiseert FRISGROEN de zesde editie van DuurSaam Café in café de Hetebrij. In het programma twee items, die guerrilla acties doen om aandacht te generen voor voeding en om de stad Zwolle groener te maken. Voor item Foodguerrilla komt Lotte Sluiter vertellen over het laatste smaakvolle project Damn Food Waste. Waarbij voor 1500 mensen soep is gekookt om aandacht te vragen voor voedselverspilling.

Een ander initiatief, dat ook bij platform Foodguerrilla is aangesloten is The Good Family. Zij koken voor buren en vrienden. Na de pauze vertelt Joan Flikweert over Guerrilla Gardening. Zo vertelt zij over nachtelijke acties om Zwolle groener te maken, de samenwerking voor het bijenlint en heeft zij een actie in petto. FRISGROEN / Groenkapje doet ook aan guerrilla actie om ecologische leefstijl te promoten. Zo wil zij cafébezoekers trakteren op nog meer succesvolle acties!

Voor de cafégasten is het een leuke manier om ideeën op te doen, uit te wisselen en met andere bezoekers nieuwe initiatieven te laten ontstaan. Om 19.30 uur is de inloop in café de Hetebrij. Het programma start om 20.00 uur. Toegang is gratis. De consumpties zijn voor eigen rekening. 

Artikel delen:

Reageer