Vrienden van Isala steunt IntermeZZo

Zwolle – Dankzij de steun van Stichting Vrienden van Isala kan nazorgcentrum IntermeZZo de workshop ‘Look Good, Feel Better’ weer aanbieden aan vrouwelijke patiënten van Isala die kanker hebben (gehad). Samen met Stichting Look Good Feel Better organiseert zij de workshops. Door kanker kan het uiterlijk behoorlijk veranderen. Dat kan door ziekte komen, maar ook door de behandeling tegen de kanker. In deze situatie geeft een goed verzorgd uiterlijk vaak meteen een beter gevoel. Zo krijgen de deelneemsters make-up tips en huidverzorgingsadvies.

Samen met een ervaren schoonheidsspecialist en vrijwilligers gaan de deelneemsters aan de slag met huidverzorgingsproducten die speciaal voor deze workshop beschikbaar zijn gesteld. Bij de workshop is ook een haarwerker aanwezig die vertelt over de aanschaf, het gebruik en onderhoud van haarwerken. Ook alternatieven voor haarwerken komen aan de orde zoals hoedjes, mutsjes en shawls. De workshop is voor veel vrouwen onmisbaar. ‘Het is heel fijn voor mensen om in een dergelijke zware periode een zinnige, maar zeker ook leuke workshop mee te maken’, vertelt Corine den Hollander, coördinator IntermeZZo.

‘De bijeenkomsten hebben altijd een hele gezellige sfeer en dragen zeker bij aan het welbevinden van onze gasten.’ Niet alleen de workshop ‘Look Good, Feel Better’ wordt georganiseerd. Mensen kunnen bij IntermeZZo ook terecht voor schoonheidsbehandelingen, creatieve workshops en yogalessen.

Vrienden van Isala voor nazorgcentrum Intermezzo

‘IntermeZZo is een bijzonder initiatief en onmisbaar gebleken voor Isala patiënten. Het nazorgcentrum is volledig afhankelijk van giften en de inzet van vrijwilligers. Onze steun aan IntermeZZo is een logische keuze en past goed bij waar wij ons voor inzetten. Het patiëntenwelzijn vergroten en het verblijf in Isala aangenamer maken,’ reageert Marthe Houpt, communicatieadviseur Stichting Vrienden van Isala. IntermeZZo biedt mensen een plek waar zij even kunnen bijkomen van ingrijpende behandelingen en vragen kunnen stellen over hun behandeling. Zij kunnen er terecht voor een kopje koffie of aandacht voor hun verhaal.

Meer informatie: www.intermezzo-zwolle.nl of www.vriendenvanisala.nl 

Artikel delen:

Reageer