Oldtimers IJssellandrally finishen in Zwolle

Zwolle – Op vrijdag 13 september wordt de 10e IJssellandrally gereden. Meer dan 100 equipes nemen deel aan de jubileumeditie van deze jaarlijkse goededoelenrit. Na het startschot in Oldenzaal rijden de deelnemers een route door het IJsselland richting de finish in Zwolle. In het centrum van de stad zijn de unieke oldtimers vervolgens voor het publiek te bezichtigen. De opbrengsten van de rally gaan dit jaar naar Stichting Present Zwolle.

ijssellandrally_1.jpg

 
De sportieve, klassieke rally is een initiatief van Brouwers Accountants & Adviseurs en ING en wordt mede mogelijk gemaakt door JOUW®. Mede dankzij hun inzet starten ook dit jaar weer zo’n 100 klassiekers van voor 1975 hun motoren. In een Toer-, Club- en Sportklasse rijden de equipes een dag door het Twentse landschap om geld op te halen voor het goede doel. Na het passeren van de eindstreep in Zwolle zullen alle klassiekers vanaf 16.00 uur worden opgesteld op de Melkmarkt en Grote Markt in het centrum van de Hanzestad. Een bijzondere attractie voor jong en oud. Stichting Present Zwolle
De organisatie van de IJssellandrally kiest ook in 2013 weer voor een lokaal doel. De opbrengst komt ten goede aan Stichting Present Zwolle. Deze stichting bouwt aan een samenleving waarbij mensen het vanzelfsprekend vinden om naar elkaar om te zien. Ze slaat bruggen tussen mensen die iets te bieden hebben en mensen die daarmee geholpen kunnen worden. Als makelaar in sociale betrokkenheid legt Stichting Present verbindingen.
 
Betrokken bij de regio
Feestelijk detail is dat de IJssellandrally dit jaar voor de 10e maal wordt gereden. Dat maakt het extra bijzonder voor initiatiefnemers Brouwers Accountants & Adviseurs, ING Private Banking en JOUW. Zij kijken met trots uit naar de bijzondere dag. Met de jaarlijkse IJssellandrally dragen de organisaties in vele opzichten bij aan de regio. Een opvallend evenement voor deelnemers, publiek en stad, de mogelijkheid tot netwerken én een aanzienlijke financiële bijdrage voor regionale goededoelenorganisaties.
 
De start en finish van de IJssellandrally zijn toegankelijk voor liefhebbers van klassieke auto’s. Meer informatie over de rally is te vinden op www.ijssellandrally.nl.

Artikel delen:
Reactie 1

Reageer