Nieuwe aanbieder van groene wandelingen

Zwolle – ErUit, een nieuwe aanbieder van groene wandelingen en cursussen in Zwolle en omgeving, start dit najaar met de eerste natuurcursus. De cursus is bedoeld voor iedereen die graag meer wil weten over de natuur in de eigen woon- en leefomgeving. In 4 lessen van elk twee en een half uur maken de deelnemers kennis met verschillende, aan de herfst gerelateerde onderwerpen zoals paddenstoelen, vogeltrek, bomen in de herfst en de voorbereidingen van zoogdieren voor de winter.

 

De cursus start op zaterdag 5 oktober. Daarna volgen nog 3 bijeenkomsten op zaterdag 26 oktober en 9 en 16 november. De lessen zijn van 9.00 – 11.30 uur ‘s ochtends. Elke les heeft een eigen thema, een eigen docent en een specifieke leslocatie die past bij het onderwerp dat op die dag centraal staat. In het najaar van 2013 wordt onder andere een bezoek gebracht aan de Vreugderijkerwaard en de Zwolse wijk Westenholte.

Voor de cursus is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Mensen die interesse hebben, kunnen voor meer informatie en inschrijving terecht op de website www.wijzijneruit.nl of bellen met 06-24541139 (Bernadet van der Veen). De cursuskosten bedragen € 65,00 inclusief lesmateriaal. Wees er snel bij want vol is vol.

 

ErUit

 

ErUit is een nieuwe aanbieder van groene wandelingen en cursussen in Zwolle en omgeving. In alle activiteiten van ErUit staat de natuur in stedelijk gebied centraal. Tuinen, stadsparken en woonwijken vormen daarmee de belangrijkste leslocaties. Naast natuur is in veel activiteiten ook aandacht voor aanverwante thema’s zoals kunst en cultuur.

Artikel delen:

Reageer