Hedon presenteert Eefje De Visser

Zwolle – Poppodium Hedon presenteert op vrijdag 27 september Eefje de Visser in de intieme Suyderseezaal van de IJsselhallen. Kort na de release van haar tweede album Het Is komt ze haar nieuwe repertoire ten gehore brengen in Zwolle. De Nederlandse singer-songwriter staat bekend om haar onvoorspelbare liedjes met een nuchtere, melancholische sfeer, en intense live-optredens. 

2013_eefje_de_visser_by_guy_kokken_-_lr_1.jpg
Foto: Guy Kokken

Na haar, met lovende kritieken geprezen album, De Koek (2011) kwam eind augustus het tweede studioalbum Het Is uit. Wie de plaat luistert krijgt het gevoel onderweg te zijn. Eefjes warme stemgeluid is meeslepend en brengt een rustgevend gevoel met zich mee. De onverwachte melodieën en tuimelende teksten blijven aanwezig. Het Is is een soundtrack voor het hectische leven. Het album is meer een geheel dan het debuutalbum. De liedjes vormen een persoonlijk verhaal waarbij mensen hun eigen film af kunnen spelen als ze het horen. Soms ongrijpbaar, dan weer helder en herkenbaar.

Eefje de Visser won in 2009 de Grote Prijs van Nederland in de categorie singer-songwriter en maakte nog voor de finale haar tv-debuut in De Wereld Draait Door.

EEFJE DE VISSER
support: ELIJAH

Locatie                        : Suyderseezaal (IJsselhallen), Zwolle
Wanneer                     : Vrijdag 27 september
Open                          : 20:00 uur
Aanvang                     : 21:00 uur 
Entree :                       : € 15,00

Kaarten zijn verkrijgbaar in de voorverkoop via Plato en www.hedon-zwolle.nl en aan de avondkassa bij de IJsselhallen voor aanvang van het concert. 

Artikel delen:

Reageer