Verloren voorwerpen

Vrijdag 20 juli 2007 zijn wij met onze dochtertje Elize in Zwolle wezen winkelen. Elize had toen het konijntje bij zich dat u op de foto kunt zien. Rond 15:00 zijn we weer uit Zwolle vertrokken maar het konijntje zijn wij bij winkelcentrum rond het Meerminneplein, ergens verloren.

Aangezien het konijntje een hoge emotionele waarde heeft voor mij èn Elize zou het fantastisch zijn als iemand dit konijntje gevonden heeft. Mijn dochter en ik wonen in Hendrik Ido Ambacht (ca 150km rijden) dus kunnen we ook niet even komen zoeken.

De vinder kan contact opnemen met Weblog Zwolle.  info@weblogzwolle.nl

Artikel delen:
Reacties 14
 1. Enig idee waar het zou kunnen liggen? Zwolle is ook niet klein…
  Normaal gesproken laat ik juist een ding dat op de grond ligt, zoals een handschoen of een knuffel, juist liggen, omdat ik verwacht dat wanneer ik het mee zou nemen de kans nou juist groot is dat als iemand wel gaat zoeken, hij of zij het niet vindt op die plek waar het verloren is.
  Succes in elk geval!


  ⚠️ Meld

 2. Rond 15:00 zijn we weer uit Zwolle vertrokken maar het konijntje zijn wij bij winkelcentrum rond het Meerminneplein, ergens verloren.

  staat er wel waar 😀 en zo groot is dat plein niet ;D


  ⚠️ Meld

 3. @admin, plaats deze foto als hotspot en je zult zien dat jullie lezers daadwerkelijk op zoek gaan… 8)
  Rabel misschien?


  ⚠️ Meld

 4. 🙁 Ik ben in een hele hoop winkels geweest rondom het meerminneplein. Ik heb ook geen idee of ik het binnen of buiten verloren ben. Alvast bedankt voor de vlugge reacties tot dusver


  ⚠️ Meld

 5. Haha, daar moest ik ook aan denken. Misschien is dit konijntje wel makkelijker te vinden dan de huidige HotSpot. In elk geval hoop ik dat het gevonden wordt (het konijntje dus…)


  ⚠️ Meld

 6. hier hou ik me niet mee bezig, eerst een foto van het beertje maken en daarna zeggen dat hij zoek is .
  beetje vreemd


  ⚠️ Meld

 7. @Johnny,

  Weet je wat pas vreemd is: een konijn beer noemen.

  Ennuh jij als hotspot specialist ziet natuurlijk ook wel dat de foto niet in Zwolle is gemaakt..


  ⚠️ Meld

 8. ja leo r. kun je zien hoe ik me er mee bezig hou ;D
  ach laten ze er maar weer een echte hotspot tegen aan gooien 😉


  ⚠️ Meld

 9. Iemand heeft het vast opgepakt en bij een van de winkels afgegeven. Het is dus te hopen dat iemand van het personeel op deze site kijkt. Mocht ik volgende week nog op het meerminneplein komen bij een van de winkels dan zal ik het vragen. Hoop dat de kleine meid nu wel kan slapen zonder knuffel.


  ⚠️ Meld

 10. Wilma, bedankt voor deze serieuze reacie!!!
  Ik vermoedt dat-ie bij de Benetton-winkel ligt, maar weet het absuluut niet zeker, het zou ook bij de V&D kunnen zijn. Daar ben ik alleen op de eerste etage geweest

  Ik wacht op reacties, alvast bedankt


  ⚠️ Meld

 11. Hoi Carolien, ik heb navraag gedaan voor je bij de Benneton winkel en V&D. Helaas zonder succes. Ik hoop voor je dat je op de een of andere manier een vervangend exemplaar kunt bemachtigen.


  ⚠️ Meld

Reageer