Bestuurder van scooter gewond aan Obrechtstraat

Zwolle – Dinsdagmiddag rond 14.00 uur is bij een aanrijding tussen een scooter en een auto aan de Obrechtstraat in Zwolle de bestuurder van de scooter gewond geraakt.

obrechtstraat-8.jpeg 

Ingezonden foto’s  

Door nog onbekende oorzaak zijn de scooter en de auto met elkaar in botsing gekomen. De bestuurder van de scooter raakte gewond en werd in een ambulance behandeld. Nadere bijzonderheden ontbreken op dit moment.

obrechtstraat-1.jpeg

obrechtstraat-7.jpeg

obrechtstraat-2.jpeg 

Artikel delen:
Reacties 6
 1. Toen ik er vanmiddag langs reed, viel het me al op hoe weinig zicht je hebt wanneer je vanaf dat parkeerterreintje wil. Sta je al te wachten, dan zie je door die blauwe prullenbak (uiterst links op foto 2) helemaal niet meer wat er van links komt.

  (Nog even afgezien van de snelheid waarmee regelmatig wordt gereden op de Obrechtstraat, waar het maximum 30 km/u is).


  Maak melding

 2. Die weg is volgens mij helemaal niet geschikt voor 50km/h. Het mag misschien wel, maar verstandig lijkt het mij niet. Heeft met dit verder weinig te maken, aangezien de auto van de parkeerplaats kwam en de scooter geen 50km/h mag.


  Maak melding

 3. Vandaag ben ik er langs gereden en het is inderdaad een 30km/u zone!

  Alleen de Mozartlaan tot aan het winkelcentrum is 50 en de Bachlaan vanaf de Middelweg tot aan de kruising met de Lassuslaan. De rest van Holtenbroek is allemaal 30 of woonerf (stapvoets).


  Maak melding

Reageer