Workshop verhalenvertellen op De Verhalenboot

Zwolle – De Vertelacademie van Verteltheater De Verhalenboot organiseert op zaterdag 23 november van 10.00 tot 17.00 uur een vervolgworkshop op de basiscursus. Voor degenen die verder willen met vertellen wordt in de workshop aandacht besteed aan inlevingsvermogen in en verbinding met hun verhaal. Meer informatie is te vinden op www.deverhalenboot.nl .

De workshop is bedoeld voor degenen die de basiscursus van de Vertelacademie hebben afgerond. In de basiscursus hebben deelnemers onder meer kennis gemaakt met verhaalstructuren, associatie- en fantasietraining, beeldend vertellen, presentatie en vertellen vanuit perspectief. De vervolgworkshop in Zwolle kan dienen als brug naar de uiteindelijke vierdaagse vervolgcursus. De workshop is ook geschikt voor leerroutestudenten van de Vertelacademie die nog bezig zijn met hun praktijk opdrachten en ondertussen hun kennis willen opfrissen en aanscherpen.

De workshop gaat over inleving. Hoe maak je een eigen verbinding met je verhaal? Hoe breng je emotie over? Hoe gebruik je je gezicht, je stem, je lijf om de personages binnen een verhaal tot leven te brengen? De workshop wordt verzorgd door Pauline Seebregts, professioneel vertelster en docente aan de Vertelacademie.

Alle informatie over de workshop, over inschrijven en over de opbouw is te vinden via www.deverhalenboot.nl

Artikel delen:

Reageer