Wijkpost Holtenbroek in Buxtehudestraat

Zwolle – Dinsdagmiddag brachten de burgemeester en wethouders van Zwolle een werkbezoek aan het Politie wijkteam Noord. De aandacht ging speciaal naar Holtenbroek 3, in het kader van het “Jij bent aan de buurt” project.

bezoek_benw_holtenbroek3_2013_09_10_0084.jpg

Foto: Ron van Toorenenburg 

Bij het bezoek werd ook even stilgestaan bij de woning aan de Buxtehudestaat nummer 13, alwaar de nieuwe wijkpost is gepland. Daar kunnen buurtbewoners in de toekomst binnenlopen voor diverse instanties zoals bijvoorbeeld politie en de woningcorporaties, die daar dan hun spreekuren houden. In de maand oktober 2013 is de officiële opening.

Artikel delen:
Reacties 7
  1. Laat ze hier gewoon eens beginnen met alle mensen weg te sturen die hier niet horen !Dus de gehele groep die steeds aan het hangen is hier in de straat!!Dan de clan met antelianen die bij vrienden op bezoek is en dan vervolgens alle handelaren aanpakken die in die straat wonen want ook die zorgen voor veel aanloop veel tuig en veel overlast !..Een goed begin is het halve werk ,..Mn verstand zegt verhuizen ,maar mn hart zegt blijven want ik woon hier al jaren ,,,,maar goed het loopt een keer uit de hand hier ..en dan ?….


    Maak melding

  2. Dat is zo Bernard dat ze bij de nieuwe wijkpost terecht kan met haar klachten .Maar dan moet men er ook daadwerkelijk wat mee doen .Want het gebeurt niet alleen daar maar ook elders in de stad Zwolle.Er moet veel meer blauw dagelijks surveilleren in de wijk en dan niet in de auto rondjes rijden .Oom agent zie je maar zelden in de wijk rondfietsen voor controle ze zitten in het wijkgebouw heerlijk achter de koffie en zolost men de criminaliteit niet op in de wijk


    Maak melding

  3. Heb je er ?cht lást van? Of zíe je het gewoon liever niet? Dan wordt het namelijk tijd om aan je eigen tolerantie te werken. Of verhuizen inderdaad. Maar zijn ze dan daar blij met jou?    Maak melding

Reageer