Zwolse kanshebbers voor NK Steppen

Zwolle – Zaterdag 14 september 2013 zal voor het 35e jaar het Nederlands Kampioenschap op de step plaatsvinden op Kamperzeedijk. De organisatie wil om deze reden het Prinses Beatrix Spierfonds een warm hart toedragen. Deelnemers en bezoekers kunnen hierin ondersteunen door middel van een gift. Afgevaardigden van hen zullen aanwezig zijn tijdens de wedstrijden.

Om 13.00 uur is het startschot voor de jeugddeelnemers, gevolgd door de volwassen categorieën om 14.30 uur. Deze laatste zullen de marathonafstand van 42,192 km afleggen over het mooie parcours. Vanuit het hele land zullen steppers komen om hier te strijden voor de titel Nederlands Kampioen. Organiserende stepvereniging is Stepvereniging West Overijssel, waar stepteam Selles Kamperzeedijk en Stepteam Zwolle deel van uit maken. Plaatselijke kansliefhebbers voor deze wedstrijden zijn Machiel en Jonathan Steenbergen en Martijn Tiemens vanuit Stepteam Zwolle bij de heren senioren. Bij de junioren is dit Judith Steenbergen.

Vanuit Stepteam Kamperzeedijk zullen de ogen gericht zijn op Jan van der Weerd (heren masters), Diana van der Weerd (dames masters), Hermien Koers (dames senioren) en Diana Klooster bij de junioren.  Marit van der Weerd, Josine Akkermans en Lianne van Asselt zullen een spannende strijd meemaken bij de dames cadetten. Evenzo Jorian Duijm bij de heren cadetten.

U kunt hen herkennen aan de rood/zwarte teamkleding. De Zwollenaren uiteraard in het blauw/wit. 
We nodigen u allen uit om op zaterdag 14 september de Nederlandse steppers te verwelkomen en aan te moedigen bij deze wederom spannende steprace.

Meer informatie hierover kunt u vinden op:http://www.stepteamkamperzeedijk.nl/nk-individueel/.

Artikel delen:

Reageer