Kinderdiëtist Stefan Kleintjes op bezoek in Zwolle

Zwolle – Op donderdag 12 september a.s. komt Stefan Kleintjes langs bij het Borstvoedingcafé in Stadshagen en geeft hij een lezing over introduceren van vaste voeding naast de melkvoeding voor zuigelingen.

Stefan kleintjes is eigenaar van Kenniscentrum Borstvoeding (borstvoeding.com), kinderdiëtist en lactatiekundige IBCLC en heeft veel boeken geschreven over voeding voor kinderen en dan met name over borstvoeding& bijvoeding. Hij is vanaf 10.00 in het Borstvoedingcafé aanwezig om te vertellen over het onderwerp Introduceren van vaste voeding bij zuigelingen. Hij zal ingaan op, wanneer en hoe begin je met vast voedsel aan te bieden bij zuigelingen. Uiteraard is er ruimte voor het stellen van vragen.

Geïnteresseerden zijn van harte welkom tijdens deze gratis bijeenkomst. In verband met de te verwachten drukte opgeven via a.vankeulen@icare.nl

Iedere donderdagmorgen van 10.00 tot 11.30 uur kunnen (aanstaande) ouders in het Cultuurhuis Stadshagen, Werkerlaan 1, Zwolle terecht voor advies en tips over borstvoeding. Iedereen met jonge kinderen is welkom omdat het ook een ontmoetingsplek is voor ouders met kinderen in dezelfde leeftijdsgroep. Tijdens het Borstvoedingcafé is altijd een lactatiekundige van Icare of een contactpersoon van Vereniging Borstvoeding Natuurlijk (VBN) aanwezig. De komende tijd gaat het Borstvoedingcafé meer gastsprekers uitnodigen.

Artikel delen:

Reageer