Blue Hawks herensoftbalteam kampioen

Zwolle – Het herensoftbalteam van HSV Blue Hawks kan het kampioenschap al niet meer mis lopen na hun overwinning op de Hurricanes uit Hilversum, maar vrijdag de 13e willen ze het feestje compleet maken.
 Op de velden van HSV Blue Hawks speelt het herensoftbalteam hun kampioenswedstrijd voor eigen publiek.

Kunnen ze hun ongeslagen status vasthouden tegen de Harriers uit Zeewolde? 
Als u geïnteresseerd bent in deze sport of altijd al had willen weten hoe het spel precies gespeeld wordt, dan is dit de uitgelezen kans om een leuke wedstrijd te zien.

De wedstrijd wordt gespeeld op vrijdag 13 september en start om 18.30 uur op de velden van Blue Hawks.De Blue Hawks is de enige Honk- en softbalvereniging in Zwolle e.o. Ze beschikken over een Beeballteam (voor de allerkleinsten), over meerdere jeugd honkbal teams, een herenhonkbalteam, een dames en heren softbalteam en een recreantenteam. Bent u geïnteresseerd kom dan kijken naar één van de wedstrijden.

Voor meer info: www.bluehawks.nl

Artikel delen:
Reacties 5
  1. @ honkietonkie, sommige mensen doen echt hun best om als een eikel over te komen. Jij weet donders goed wat softbal is en ik vraag me dan ook af hoe jij persoonlijke voldoening haalt uit zo’n denigrerende opmerking. Welke sport beoefen je zelf? Ik gok dat je helemaal niet sport.


    Maak melding

Reageer