Dader autobrand aangehouden

Na brandstichting in een auto aan de Newtonweg is zaterdagnacht, 22 juli, een 21-jarige man uit Zwolle aangehouden en ingesloten.

De auto stond bij een bedrijf en brandde volledig uit. De brandweer bluste de brand. Kort voor de brand was de auto van de aangehouden verdachte diverse keren in de omgeving gezien. Tegen de man wordt een nader onderzoek ingesteld.

Artikel delen:
Reacties 5
 1. Jemig in Hengelo is de pyromaan actief en nu begint het gedonder hier ook weer. Ik hoop dat ze met de aanhouding van deze man meteen de andere autobranden oplossen.


  ⚠️ Meld

 2. Als hij schuldig is hoop ik dat ze ‘em de volle mep laten terug betalen, weet hij waar hij de komende jaren voor werkt.


  ⚠️ Meld

 3. Ach het zal wel weer zo’n kale kip zijn waarvan weinig te plukken valt. Als dader krijg je dan zo’n betalingsregeling en zit het slachtoffer soms jarenlang aan zo’n figuur vast.


  ⚠️ Meld

 4. @wilma, er kwam toch zo’n nieuwe regeling. Dan betaald de overheid je, en die gaat weer achter de dader aan. Maar of dat al zo geregeld wordt weet ik nog niet.  ⚠️ Meld

Reageer