WRZV Zaalvoetbal beleeft doelpuntrijke start

Zwolle – Afgelopen maandag hebben de teams van Nico’s Brillen, Bola-Lah1 en Diaspora laten zien dit jaar mee te gaan doen voor de hoofdprijzen in de kampioensklasse. Dit door ook hun 2e wedstrijd te winnen.  Nico’s Brillen kreeg hierin de meeste weerstand te verwerken, door met een krappe 6-5 zege aan de haal te gaan tegen Optima Forma. Mede kanshebber Wolters Recycling kwam deze week niet in actie.

De teams van Wehkamp.nl, Trias en Rafiki wachten nog op de eerste punten. In ieder geval belooft het een spannende competitie te worden in de hoogste klasse van de maandag. In de 1e klasse heeft De Belgische Keizer 1 haar eerste wedstrijd van het seizoen flink uitgehaald tegen Bola-Lah!Satu met een klinkende 24-3 overwinning.  Ook de teams van Kees Middendorp, Opgezwolle en WVZ Groen wisten hun duel om te zetten in winst. Op dit moment gaan de teams van WVZ Groen en Opgezwolle aan de leiding in deze klasse.

Op de woensdag 1e klasse waren vijf wedstrijden te bewonderen. De meeste aandacht ging uit naar het duel tussen Sleuteldienst Zwolle en Absens Carens, wie elkaar op elke meter sportief bevochten en uiteindelijk met een 3-3 gelijkspel de kleedkamers konden opzoeken. Aan kop in deze klasse gaan ZVV Pruts, Neptunes 12, Livarda en de favoriet voor de titel FC Hummel.

In de 2e klasse stonden een aantal leuke affiches geprogrammeerd tussen teams wie nog ongeslagen waren. Zo wisten de teams van Allesoverrechten.nl en The Black Ties ook hun tweede wedstrijd te winnen,  waardoor ze beiden de eerste plaats delen in de 2e klasse.  Kanshebber voor de titel Raillion kwam deze week niet in actie.

Ook op maandag 16 en woensdag 18 september bent u natuurlijk van harte welkom om onze wedstrijden bij te wonen.  U bent welkom vanaf 18:30 uur en de toegang is GRATIS! 

Voor meer info, uitslagen, standen en programma raadpleeg  www.wrzvzaalvoetbal .nl of  op twitter @WRZVZwolle.  


Artikel delen:

Reageer