Cliënten terug op RIBW-locatie Muijdermanstraat

Zwolle – In juli van dit jaar hebben cliënten en begeleiders van de RIBW Groep Overijssel een nieuwe locatie in gebruik genomen aan de Muijdermanstraat in Zwolle. In het najaar van 2012 zijn de cliënten van de Muijdermanstraat verhuisd naar een tijdelijk onderkomen in Heino. In de tussenliggende periode is de huisvesting aan de Muijdermanstraat grondig gerenoveerd.

 

Zowel bewoners als begeleiders hebben reikhalzend naar de verhuizing uitgekeken. Door de verbouwing beschikt de locatie nu over 9 appartementen, elk voorzien van een eigen badkamer met toilet en een keukenblok. De locatie beschikt over een gemeenschappelijke woonkamer voor groepsactiviteiten. De RIBW Groep Overijssel is trots op het eindresultaat. Op vrijdag 20 september is de officiële opening en is er een open huis van 16.00 – 17.00 uur. Eén van de bewoners zal samen met wethouder Nelleke Vedelaar de openingshandeling verrichten.

De RIBW Groep Overijssel staat voor Regionale Instelling voor Begeleiding bij Wonen Werken en Welzijn in Overijssel.  Ongeveer 800 medewerkers begeleiden ruim 2000 cliënten met een psychische beperking. Kijk voor meer informatie op: www.ribwgo.nl.

Artikel delen:

Reageer