Verkoop loten Grote Clubactie Ritsaert

Zwolle – Ook dit jaar doet de Zwolse Ruiterclub Ritsaert weer mee aan de Grote Clubactie! De Nationale Stichting Grote clubactie steunt al jaren het Nederlandse verenigingsleven met een landelijke loterij waarmee verenigingen extra inkomsten kunnen werven. Net als andere clubs kan ook Ritsaert het extra geld goed gebruiken!

logo.jpg 

In nauwe samenwerking met het Ruitersportcentrum Zwolle worden er allerlei activiteiten georganiseerd, met en voor de leden, op het gebied van de paardensport. Hierbij kan gedacht worden aan onderlinge spring- en dressuur wedstrijden voor jong en oud en andere leuke activiteiten rondom het Ruitersportcentrum Zwolle.

Ook voor het komende seizoen willen het centrum de leden weer een leuk programma aanbieden en daarom doet Ritsaert weer mee aan de Grote Clubactie. Dit houdt in dat we vanaf 14 september loten verkopen van € 3,- per stuk. Hiervan gaat 80% rechtstreeks naar de vereniging.

Wil je de vereniging ook steunen door één of meerdere loten te kopen dan kan dat! Via deze link ZwolseRuiterclubRitsaert kun je loten kopen waarbij je naast de hoofdprijs van €100.000,- belastingvrij kans maakt op vele mooie prijzen.

Via de Facebookpagina en www.ritsaert.nl blijf je verder op de hoogte over de opbrengsten van de Grote Clubactie en de activiteiten die georganiseerd worden door de vereniging. Alvast bedankt voor je steun! Ben je nieuwsgierig naar de activiteiten op het Ruitersportcentrum Zwolle kom dan gezellig kijken bij onze de wedstrijden op 28 en 29 september. Zaterdag 28 september starten we om 18.00 uur met de vaardigheidsproeven en het oefenspringen voor de paarden. Op zondag 29 september beginnen vanaf 10.00 uur de proeven voor de pony’s.

Artikel delen:
Reactie 1

Reageer