Duurzaam ondernemen in de praktijk

Zwolle – Op donderdagmiddag 10 oktober, de Dag van de Duurzaamheid, organiseren Duurzaam Ondernemend Regio Zwolle en Natuur en Milieu Overijssel een inspirerend evenement voor en door bedrijven uit de regio Zwolle. Tijdens deze kennisbijeenkomst staat de praktijk centraal; van duurzaam ondernemen in een doorsnee Zwolse wijk tot duurzame bedrijfsinnovatie.

Tijdens het eerste deel van de middag staat de wijkaanpak centraal. Diederik van de Woestijne (Subvention/Zienergie) en Dick Stoppelenburg (eL-Tec) geven beiden een kijk in de wijk – welke duurzaamheidsmaatregelen zijn mogelijk, en welke sociale aspecten komen daarbij kijken? Het tweede deel staat in het teken van de MVO Prijs Regio Zwolle. Een select aantal deelnemers zal tijdens een pittige pitchronde de professionele jury, onder leiding van gedeputeerde Ineke Bakker, moeten overtuigen waarom zij de MVO Prijs Regio Zwolle verdienen!

Het programma begint om 14:30 uur op het Nooterhof in Zwolle en eindigt rond 17:00 uur met een netwerkborrel. Geïnteresseerde ondernemers kunnen zich voor deze kennisbijeenkomst aanmelden via de volgende link: http://goo.gl/kDFBhD. Voor meer informatie over de activiteit kunt u kijken op www.mvoloont.com.

Achtergrond

De Dag van de Duurzaamheid is een initiatief van Stichting Urgenda. In Zwolle wordt op diverse plaatsen een inhoudelijk sterk programma neergezet om deze dag te vieren. Duurzaam Ondernemend Regio Zwolle en Natuur en Milieu Overijssel organiseren samen met de gemeente Zwolle, de provincie Overijssel, eL-Tec en Subvention/Zienergie een praktijkgericht evenement voor en door ondernemers in de Regio.

Het geheel vindt plaats in het kader van het landelijke MVO Loont programma (www.mvoloont.com). Dit programma wordt mede mogelijk gemaakt door het Ministerie van Buitenlandse Zaken. 

Artikel delen:

Reageer