Mishandelingen in weekend

Twee mannen uit Zwolle (39 en 45) zijn vrijdagavond 20 juli op de Pannenkoekendijk aangehouden voor mishandeling en houden van een tweegevecht. Beiden liepen verwondingen op. Zij werden ingesloten en tegen hen wordt proces-verbaal opgemaakt.

Een 21-jarige Zwollenaar raakte vrijdagnacht, 21 juli, gewond aan zijn hoofd. Met bloedende wonden werd hij opgenomen in het ziekenhuis. Tot tweemal toe kreeg hij op de grote Markt klappen. Eerst werd hij in zijn gezicht gestompt en kon de portier van een horecagelegenheid hem ontzetten. Toen hij zich kort daarna op straat begaf werd hij door meerdere mannen geschopt en geslagen. Een onderzoek naar de daders in het centrum leverde geen resultaat op. Er wordt een nader onderzoek ingesteld.

In een horecagelegenheid aan de Voorstraat werd een 24-jarige vrouw aan het haar getrokken en over de vloer gesleept. Daarnaast werd zij geschopt en geslagen. Op het moment dat zij de portier erbij haalde ging de dader er vandoor. Naar aanleiding van de aangifte wordt een nader onderzoek ingesteld.

Artikel delen:
Reacties 7
 1. ’t is ook elk weekend weer raak he. Nog even en we gaan dit normaal vinden. En horaca zwolle, maar zijn best doen om de binnenstad gezellig te maken. Nou, mij zijn jullie al lang en breed verloren. Jullie verlies, niet het mijne.  ⚠️ Meld

 2. politiek???? politie zal je bedoelen >:( >:( >:( >:( >:( >:(

  nee rij een keer zonder lichtje op je fietsie of gooi een papiertje op de grond kryg je boete ze durven niet op te treden tegen geweld ja zal wel niet zo door korpchef gezien worden maar hij licht op zijn bed als er ……………..!!!!!!! :- :- :-


  ⚠️ Meld

 3. Ook hier wordt weer “nader onderzoek ingesteld”, maar ik ben zo benieuwd naar de resultaten van al deze beloftes, hoor , zie of lees daar nooit iets over. Die kast moet nu toch zo zachtjes aan wel vol staan met ordners en beloftes!


  ⚠️ Meld

 4. Ik snap ook al dit geweld niet. Niet hoe het ontstaat, maar evenmin hoe het iedere keer zo kan escaleren.
  De problemen concentreren zich op zo’n klein gebied, dat moet toch zelfs voor onze dienst struikroverij makkelijk te beheersen zijn! Je kan het gebied zelfs nog zittend op een stoeltje overzien……


  ⚠️ Meld

 5. @me,Meld je aan bij de politie en laat JIJ maar eens zien hoe het moet, want zoals het spreekwoord gaat, de beste stuurlui staan aan wal. (en ja, ik kom uit de scheepvaart)


  ⚠️ Meld

Reageer