Fusion of Dance Indoor wordt MegaWatt Festival

Zwolle – Fusion of Dance Indoor wordt MegaWatt Festival! Een nieuw indoor festival dat op 21 december 2013 in de IJsselhallen te Zwolle te zien en te horen is. Dat is vrijdag bekend geworden. Na jaren succesvolle edities van Fusion of Dance Indoor te hebben georganiseerd, gaat het roer om. Door een verschil in inzicht en visie hebben de beide organisaties, Studio TaS en High Energy Events, in goed overleg besloten gezamenlijk geen indoor festival van Fusion of Dance te organiseren.

fod_3.jpg 

Deze misschien wel onverwachtse wending voor de trouwe fans en liefhebbers heeft ook een keerzijde, want Zwolle krijgt er namelijk een compleet nieuw indoor festival voor terug: MegaWatt Festival Op de vraag aan John Althoff van High Energy Events BV hoe hij de toekomst nu verder ziet, antwoord hij: “Wij hebben met veel plezier en passie aan Fusion of Dance Indoor gewerkt, echter gaan wij voor een nieuw tijdperk waarin wij de verschillende muziekstijlen verder willen uitbreiden. Daarnaast willen we onze visie nog meer naar voren laten komen en de bezoekers de kwaliteit leveren die ze van ons gewend zijn.”

De bekende indoor editie van Fusion of Dance stopt en wordt dus vervangen door Megawatt Festival, wat qua opzet grotendeels overeenkomt met Fusion of Dance Indoor. Zo zullen alle muziekstijlen nog steeds vertegenwoordigd zijn en blijven er een aantal vaste concepten zoals “Megabase” (hardstyle) en “Harddefinition” (freestyle) onderdeel van het nieuwe indoor festival. De house area wordt verzorgd door “Houseteria”, voor de (hard)techno liefhebbers is er een dikke “Mantis” area (bekend van Hedon) en de techhouse area wordt gehost door Danza Events met het bekende “Rock the Boat” concept. MegaWatt Festival heeft dus maar liefst vijf area’s!
De Early Bird ticketverkoop voor MegaWatt Festival start op zaterdag 28 september 2013 om 12.00 en kosten slechts €29,50 ex. Fee. Early Bird tickets zijn verkrijgbaar op www.megawattfestival.com,  www.highenergyevents.nl of te koop bij een van de 450 Primera Stores bij jou in de buurt.
Houdt www.megawattfestival.com goed in de gaten en blijf op de hoogte over het laatste nieuws. Like ook onze nieuwe facebook pagina www.facebook.com/megawattfestival en zet direct het evenement in je FB-agenda!
MegaWatt Festival
21 December 2013
IJsselhallen Zwolle
22:00 – 07:00
Artikel delen:
Reacties 6
 1. Als dit een persbericht is vind ik dit een raar zinnetje:

  “Daarnaast willen we onze visie nog meer naar voren laten komen en de bezoekers de kwaliteit leveren die ze van ons gewend zijn.⤝

  Was dat met de partner erbij niet het geval dan?

  P.S. En als dit een persbericht is, let dan ook even op de spelling, ik zie zo al 2 d/t fouten (tipje).


  Maak melding

 2. Ey Rutger! Jij bent overduidelijk een echte festival liefhebberdt……die maken zich wel Vakert druk om t’s en d’s !:P:D:D? Ik snap wel wat ze bedoelen met kwaliteit….. Die partner is vls. Mij Rob tietsma, die heeft qua kwaliteit de laatste jaren niet veel meer in huis. Die clup minister had ook zo’n kwalitatieve uitstraling. Hij heb geloof ik in de afgelopen jaren meer feestjes afgezegdt dan door laten gaan…..lekkere kwaliteit voor ons als feest liefhebberdts :D;):D:D


  Maak melding

 3. @Chris,

  Ik zal het je nog sterker vertellen, ik heb ooit een plaat uitgebracht met Johan Gielen en een paar keer in Hedon gestaan. Dus…

  Maar dat is niet mijn punt. Als je A-klasse wilt zijn moet je dat in alles zijn, ook in een persbericht.

  Ik las laatst een interview met Hardwell die al zijn geld in een retestrak podium stak. Het zette hem definitief op de kaart.


  Maak melding

Reageer