Oldtimerrally eindigt in Zwolle

Zwolle – Op vrijdag werd de 10e IJssellandrally gereden. Meer dan 100 equipes namen deel aan de jubileumeditie van deze jaarlijkse goededoelenrit. Na het startschot in Oldenzaal reden de deelnemers een route door het IJsselland richting de finish in Zwolle. In het centrum van de stad waren de unieke oldtimers vervolgens voor het publiek te bezichtigen.

13-09-2013_oldtimer_ijsselland_rally_02.jpg 

Zo’n 100 klassiekers van voor 1975 gingen vrijdagmorgen van start. In een Toer-, Club- en Sportklasse reden de equipes een dag door het Twentse landschap om geld op te halen voor het goede doel. Na het passeren van de eindstreep in Zwolle werden alle klassiekers opgesteld op de Melkmarkt en Grote Markt in het centrum van de Hanzestad. Een bijzondere attractie voor jong en oud. De opbrengsten van de rally gaan dit jaar naar Stichting Present Zwolle.

13-09-2013_oldtimer_ijsselland_rally_03.jpg

13-09-2013_oldtimer_ijsselland_rally_05.jpg

13-09-2013_oldtimer_ijsselland_rally_06.jpg

Via Lees verder meer nieuws en foto’s…

Stichting Present Zwolle
De organisatie van de IJssellandrally kiest ook in 2013 weer voor een lokaal doel. De opbrengst komt ten goede aan Stichting Present Zwolle. Deze stichting bouwt aan een samenleving waarbij mensen het vanzelfsprekend vinden om naar elkaar om te zien. Ze slaat bruggen tussen mensen die iets te bieden hebben en mensen die daarmee geholpen kunnen worden. Als makelaar in sociale betrokkenheid legt Stichting Present verbindingen.
 
Betrokken bij de regio
Feestelijk detail was dat de IJssellandrally dit jaar voor de 10e maal gereden werd. Dat maakte het extra bijzonder voor de initiatiefnemers Brouwers Accountants & Adviseurs, ING Private Banking en JOUW.

Met de jaarlijkse IJssellandrally dragen de organisaties in vele opzichten bij aan de regio. Een opvallend evenement voor deelnemers, publiek en stad, de mogelijkheid tot netwerken én een aanzienlijke financiële bijdrage voor regionale goededoelenorganisaties.
 
Meer informatie over de rally is te vinden op www.ijssellandrally.nl.

13-09-2013_oldtimer_ijsselland_rally_01.jpg

13-09-2013_oldtimer_ijsselland_rally_04.jpg 

Artikel delen:

Reageer