TV Triade degradeert naar Eerste Divisie

Zwolle – Zondag stond in Almere de vijfde en laatste wedstrijd van de Lotto Eredivisie Triathlon op het programma. Deze wedstrijd was een zogenaamde team-relay, waarin de vier atleten in estafettevorm elk een sprinttriathlon van 380 m zwemmen, 7 km fietsen en 2,5 km lopen moesten afwerken.

De heren van Vivera Triade hadden minimaal een plek bij de eerste 8 nodig om zich te handhaven in de Eredivisie Triathlon. Al snel bleek dat dat er deze dag niet in zou zitten; tussen de beste 17 teams van Nederland streed het Zwolse team continu in de achterhoede. Sebastiaan van den Berg (31 min. en 11 sec.), Han Peter Lucas (28.52), Geert Jan Vos (30.31) en Frank Eggink (29.57) kwamen met een totaaltijd van 2 uur en 31 seconden uiteindelijk als 17e over de finish. Ook in de eindstand betekende dit een 17e plek en daarmee degradatie naar de Eerste Divisie Triathlon.

Artikel delen:
Reacties 2
  1. Jammer deze degradatie na een perfect verlopen triathlon organisatie door TV TRIADE afgelopen zaterdag in en rondom de Millingerplas in Zwolle


    Maak melding

Reageer