Vrije Evangelisatie Zwolle nodigt u uit

Zwolle – Een rad van fortuin; optreden van Harm Wolters; een heuse ‘kofferbakverkoop’ en  indoor rommelmarkt… Enkele van de vele activiteiten die plaatsvinden tijdens een groots opgezette actie van de Vrije Evangelisatie Zwolle. Op 12 oktober vindt de zogenoemde ‘VEZ Fair’ plaats. Een evenement, gehouden in het oude Deltion gebouw aan de Buitengasthuisstraat 1-3, die mag bijdragen aan de verdere renovatie van het pas aangekochte VEZ Centrum aan de Rieteweg 12. Een jaarlijks evenement dat dit jaar nog groter wordt aangepakt. 

 

De dag begint al vroeg met een indoor rommelmarkt. Al maanden van tevoren zijn er spullen ingeleverd door leden van de kerk en bedrijven die het initiatief een warm hart toe dragen. Boeken, fietsen, elektronica, meubilair en nog veel meer. Op de rommelmarkt kun je tegen een zeer goede prijs tweedehandse, maar ook nieuwe items aanschaffen. Buiten vindt er een   zogenoemde kofferbakverkoop plaats en binnen staan tientallen kraampjes met goederen. Spullen kunnen nog steeds worden aangeleverd. Elke zaterdagmorgen van 10:00 uur tot 13:00 uur en dinsdagavond van 19:00 uur tot 20:30 uur in het oude Deltion gebouw aan de Buitengasthuisstraat 1-3 te Zwolle. Nieuw dit jaar is de kunst-hoek, waar kunstenaars en kunstliefhebbers samenkomen. Een aantal van de aangeboden items vind je al op de website van de fair (www.vezfairzwolle.nl). Daarnaast de ‘VEZ Restyle’, waar zelfgemaakte of gepimpte woon- en decoratie artikelen worden verkocht tegen een aantrekkelijke prijs.

Ook als fijnproever kom je aan je trekken op de VEZ Fair. Zo kan de bezoeker onder andere  genieten van vers gemalen koffie; brood van de Stadsbakker; een Indische eethoek en heerlijke oliebollen. Ook deze versnaperingen worden tegen een erg aantrekkelijke prijs aangeboden. Ben je creatief en houd je van taarten bakken? Je hebt de mogelijkheid je via de website van de VEZ fair aan te melden voor een taartenbakwedstrijd. De mooiste taart wint een leuke prijs. Na de wedstrijd zullen de taarten bij de koffie verkocht worden. Muziek zal dit jaar ook niet ontbreken op de VEZ Fair. Tijdens de fair zullen er diverse bandjes en artiesten te zien en horen zijn. Ook de bekende Zwolse zanger Harm Wolters zal deze dag zijn medewerking aan het doel verlenen. De dag zal worden afgesloten met een spetterend concert in de WRZV-hallen. De kinderen zullen zich niet vervelen op de VEZ Fair. Zo staat er diverse springkussens en is er een heus schminkpaviljoen. Terwijl de ouders op zoek zijn naar mooie spullen op de rommelmarkt, kunnen de kinderen zorgeloos spelen onder toezicht.

 

Het programma van de VEZ Fair ziet er als volgt uit:

  8:00 – 15:00 uur        Indoor rommelmarkt

12:00 – 17:00 uur        Fair met diverse artiesten/bandjes; veiling en rad van Fortuin 

19:00 uur                       Benefietconcert

 

De Vrije Evangelisatie Zwolle nodigt iedereen uit op deze bijzondere dag. Zie voor meer informatie ook www.vezfairzwolle.nl

Artikel delen:

Reageer