Zwols initiatief genomineerd voor Wereldprijs!

Zwolle – Elke vernieuwing begint klein. Met een goed idee, een groep enthousiaste mensen en de wil om iets te veranderen. De ASN Bank gelooft dat vernieuwing uit de samenleving komt en organiseert daarom dit jaar voor de zesde keer de ASN Bank Wereldprijs. Een prijs om ondernemende en kansrijke projecten te helpen groeien.

Power to the Kids is een projectidee van Zwollenaar Arjan Broer en is een van de kanshebbers en genomineerd in de categorie “Vrede en Veiligheid” voor deze Wereldprijs. Arjan en zijn collega-trainers pleiten voor preventie, voor standaard lessen in ‘het omgaan met elkaar’ op de basisschool. En daarmee voor echt contact met elkaar. “Als mensen met elkaar in verbinding staan dan pest men elkaar niet, dan brengt men elkaar niet in diskrediet.”

Met “Power to the Kids” wil hij meer aandacht voor de sociaal emotionele ontwikkeling van kinderen door o.a. trainers te verbinden aan scholen. Voor meer info en jouw stem: http://voordewereldvanmorgen.nl/Projecten/Power_to_the_Kids_

Stemmen kan tot 26 september 2013. 

 

Voor meer informatie gaat u naar www.heelbreed.nl of stuurt u een e-mail naar Arjan Broer via a.broer@heelbreed.nl

Artikel delen:

Reageer