PEC Zwolle United lanceert eigen website

Zwolle – PEC Zwolle United is de maatschappelijke motor van PEC Zwolle. Zij laat zien dat PEC Zwolle meer dan voetbal is. Om alle succesverhalen het podium te geven dat ze verdienen, is vanaf nu de website van PEC Zwolle United online. Op www.peczwolleunited.nl lees je alles over de organisatie, haar projecten, de deelnemers, ambassadeurs en de vele partners. Een eigen podium voor een organisatie die betrokken is bij de samenleving, waar jong en oud een podium vinden om zichzelf te etaleren en om te ontdekken wie je bent en wat je allemaal kunt.

PEC Zwolle was samen met Feyenoord en MVV genomineerd voor de Meer dan Voetbal award. Helaas greep de club net naast de prijzen. De jury heeft de maatschappelijke tak van MVV gekozen als winnaar van de Award Meer dan Voetbalclub van het Jaar. PEC Zwolle feliciteert MVV met deze overwinning. Ondanks dat blijft PEC Zwolle zich via PEC Zwolle United als ontmoetingsplaats voor alle lagen van de bevolking om zo sociaal-maatschappelijk van toegevoegde waarde te zijn voor de regio Zwolle. PEC Zwolle United doet dit aan de hand van vier pijlers; ‘Sportief Leren’, ‘Zorg & Welzijn’, ‘Altijd in Beweging’ en ‘Sportiviteit & Respect’. Met deze pijlers zijn allerlei verschillende projecten opgezet, ondersteund door de partners van PEC Zwolle United.

Deelnemers van deze projecten schrijven hun eigen persoonlijke succesverhalen. Hier ligt de kracht van PEC Zwolle United; verenigen, elkaar helpen, bemoedigen en wederzijds stimuleren. Op de nieuwe website vind je tevens de verhalen van de ambassadeurs: Erben Wennemars, Sticks, Albert van der Haar en Naud ter Heerdt. Ook zij zetten zich in om het maatschappelijk karakter van de club te bevorderen. Kijk op www.peczwolleunited.nl en blijf op de hoogte van de verschillende maatschappelijk projecten.

PEC Zwolle is Meer dan Voetbal 

Voetbal is meer dan een spelletje. De kracht van voetbal moet ingezet blijven worden voor de samenleving, daar zijn ze het bij PEC Zwolle wel over eens. De club laat zich goed zien op maatschappelijk gebied onder de noemer PEC Zwolle United en trekt hierin samen op met verschillende partners zoals het onderwijs en de gemeente. Projecten op het gebied van onderwijs, integratie, participatie en gezondheid zorgen voor de verbinding tussen verschillende doelgroepen en stimuleert mensen die het nodig hebben. Voetbal heeft een unieke kracht die ingezet moet blijven worden voor maatschappelijke activiteiten. Daar zie je ook dat de kracht van voetbal: het stadion, de club en bekende voetballers echt stimuleert en impact heeft op de deelnemers. 
Artikel delen:

Reageer