Automobilist onder invloed van GHB

Op de afrit van de A28 naar het verkeersplein Zwolle-Zuid is zondagochtend 22 juli een 27-jarige automobilist uit Zwolle aangehouden voor het rijden onder invloed van drugs. De man stond stil met draaiende motor en duidelijke schade aan zijn voertuig.

Bij controle bleek de man geen controle meer over zijn lichaam te hebben en verklaarde hij GHB te hebben gebruikt. Hiervan werd ook een flesje bij hem aangetroffen. Het rijbewijs van de man is ingevorderd en er is proces-verbaal opgemaakt. De man gaf aan zich vaag iets te herinneren van een aanrijding, maar kon niet zeggen waar of met wat. Dit wordt nog nader onderzocht.

Artikel delen:
Reacties 8
 1. en daar delen wij de weg dan mee. Ik reed op zondagavond op dat plein. (heb hem trouwens niet zien staan) it soort figuren migen ze hard aanpakken van mij. Dus iedereen in Zwolle die schade aan zijn auto heeft, nu melden bij de politie. Die GHB-junk kan het zich toch niet herinneren.


  ⚠️ Meld

 2. Je bedoelt hier aanzet tot fraude? Oplichting?
  Anderen benadelen door jou aso gedrag?
  Dan ben je geen haar beter dan die junk.


  ⚠️ Meld

 3. Ik zorg er tenminste voor dat ik NUCHTER achter het stuur zit. Dat maakt me inderdaad beter dan die junk. En @ME, enige vorm van humor moet je toch hebben, ik vond hem zelf wel grappig.


  ⚠️ Meld

 4. Jajaja….schuift het maar onder het kopje humoer Joppie. Volgens mij bedoelde je het serieus, anders had je er wel een smiley achter gezet. Ik zie geen grapje in je aanzet tot fraude.


  ⚠️ Meld

 5. Zelfde verhaal van 2 juli 2006 op IJsselcentraleweg. Zelfde persoon ??????
  ==is dezelfde persoon.. hoe weet jij dat?

  wat een wereld leven we toch. zo,n debiel zal je kind maar aanrijden. kan niet wachten tot wilders aan de macht is
  ==wat doet jouw kind dan midden in de nacht op snelweg??  ⚠️ Meld

Reageer