University of Comedy op De Verhalenboot

Zwolle – Buro Ruis organiseert op woensdag 25 september het gratis toegankelijke University of Comedy op De Verhalenboot. Ronald Smink en Fuad Hassen brengen hun beste grappen, verhalen en gedachtespinsels. Een gevarieerde show met uiteenlopende karakters en een bevlogen presentator die de acts aan elkaar praat. Een avond om in een informele en ontspannen setting eens goed te lachen en te genieten.

De Fries Ronald Smink won in 2007 de juryprijs en de publieksprijs van het Groninger Studenten Cabaret Festival. De Jury: ‘Een groot talent dat volledig ‘out of the box’ denkt. Zijn inventieve maalstroom aan absurde gedachtekronkels vliegt alle kanten op en is volstrekt onvoorspelbaar’. Hij wordt vergeleken met Bert Visscher en Jochem Myjer. Ook behoort Ronald tot het succesvolle comedygezelschap De Hyena’s.

Fuad Hassen weet met zijn innemende persoonlijkheid en gulle lach de harten van zijn publiek te veroveren. In 2006 beklom hij voor het eerst het stand-up podium. Dit was gelijk een groot succes en twee jaar later won hij met overmacht de jury-en publieksprijs van de Culture Comedy Awards 2008. "Fuad heeft bravoure en is een goede verteller", aldus de jury. In het seizoen 2011-2012 trad hij op met een kort programma. Hij werkt nu gestaag door aan de basis voor een eigen avondvullend programma. Naast het spelen door het hele land is Fuad ook een veelgevraagd presentator op diverse festivals. 

UNIVERSITY OF COMEDY
Met RONALD SMINK / FUAD HASSEN

Locatie                        : De Verhalenboot      
Wanneer                     : Woensdag 25 september
Open                          : 20:00 uur
Aanvang                     : 20:30 uur 

Entree :                       : Gratis 

Artikel delen:

Reageer