Open Dag hippisch centrum de Haerst

Zwolle – Op zondag 22 september staan bij Hippisch Centrum de Haerst de staldeuren open. Iedereen die kennis wil maken met paard- en ponyrijden is van harte welkom van 12.00 tot 16.00.
 
In de rijbaan wordt er een demonstratie carrousselrijden gegeven, een presentatie van onze manegepaarden en -pony’s en natuurlijk kan er op de pony’s worden gereden. Hippisch Centrum de Haerst is een veelzijdige manege voor bezoekers van alle leeftijden. Naast het rijden is het ook mogelijk om een eigen paard of pony te stallen, naar de lessen te kijken en gezellig samen met andere bezoekers een hapje en een drankje te nuttigen in het Grand Café.

Naast de activiteiten in de rijbaan, is er op de open dag ook de mogelijkheid om een gratis paard- of ponyrijles te winnen. Dit kan door mee te doen aan een kleurwedstrijd, waarvoor de kleurplaat is te downloaden door via de website www.dehaerst.nl naar de agenda te gaan en daar op de link van de open dag te klikken.
Daarnaast geldt er een speciale voordeelactie voor bezoekers waarbij je 2 paardrijlessen voor de prijs van 1 kunt boeken. Hierbij maak je kans op een jaar lang gratis paardrijden.
Toegang is gratis.
Adres: Haersterveerweg 1a, Zwolle.
Artikel delen:

Reageer