Mannen breken deel van horecagelegenheid af

Zwolle – De politie heeft in de nacht van dinsdag op woensdag 18 september op de Hortensiastraat in Zwolle twee mannen aangehouden voor het aanrichten van vernielingen bij een horecagelegenheid aan de Jufferenwal.

politienieuws_logo.jpg 

Getuigen hadden de politie gealarmeerd nadat een drietal zich baldadig gedroeg bij een horecagelegenheid en onder andere het terrasmeubilair vernielden. Na de vernielingen waren ze in een auto weggereden. Aan de hand van het doorgegeven signalement konden agenten rond 02.30 uur twee van de drie in hun auto op de Hortensiastraat aanhouden. Zij zijn voor verhoor overgebracht naar het politiebureau. De politie doet nog verder onderzoek naar de identiteit van de derde persoon die bij de vernielingen betrokken was. Tegen het tweetal, een 21- en een 23-jarige Zwollenaar, wordt proces-verbaal opgemaakt.

Artikel delen:
Reacties 9
  1. Jasper terrasmeubilair is ook onderdeel van een horecagelegenheid.
    Jouw opmerkingen zijn zeker niet sensationeel maar een overbodige poging om intellectueel over te komen.


    Maak melding

  2. @jan w ik weet niet hoe je daarbij komt, heeft niks met intellectualiteit te maken (of met sensatie zoeken). De titel suggereert dat er minstens een (buiten)muur is omgegaan of iig een deel van de onroerende goederen. Terwijl het gaat om roerende goederen.


    Maak melding

Reageer