Weinig animo voor zomeractiviteiten Travers

Gedurende de hele zomervakantie zal een team van Travers met een pannakooi door de wijk trekken en op verschillende punten een week blijven staan. Maandagmiddag was er een activiteit op een grasveld bij Basisschool De Wieden in de Aa-landen. Op het veld werd een pannakooi geplaatst. Jammerlijk was, dat er welgeteld maar één deelnemer op de activiteit af was gekomen.

Het activiteitenteam van Travers was teleurgesteld in de opkomst deze maandag. Ondanks een flyer die bij alle inwoners van de Aa-landen door de brievenbus was gevallen en een extra rondgang door de wijk was er minimale animo voor de activiteit voor tieners. Vorige week was een activiteit aan de Grevelingen al in het water gevallen. Ze geven de moed niet op. Op maandagen én vrijdagen in de zomermaanden zullen er speciale activiteiten zijn voor tieners. Op maandagen is er een Mixed Monday (sport en spel activiteiten) en op vrijdag Panna Knock Out, met leuke prijzen voor de winnaars. De activiteiten beginnen om 14.00 uur en eindigen om 16.00 uur.

In week 31 (30/7 t/m 5/8) staat Travers bij de skatebaan (Helderlichtsteeg).

In week 32 (6/8 t/m 12/8) staat Travers op het grasveld in de Fivel/Welle

In week 33 (13/8 t/m 19/8) staat Travers op het grasveld in de Dommel/Geleen

In week 34 (20/8 t/m 26/8) staat Travers als afsluiter bij het AA-Huis (maandagmiddag tussen 15.00 en 17.00 uur).

Op zaterdag 25 augustus zal de afsluiting in het AA-Huis zijn. Dan is er een groot open Panna Knock Out toernooi en een Super Tiener Disco. De Panna Knock Out begint om 18.00 en duurt tot 19.30 uur en de Disco begint om 19.30 en duurt tot 21.30 uur. Je kunt vanaf 17.00 uur al naar binnen.

Artikel delen:
Reacties 6
 1. Het lijkt me niet zo vreemd dat wanneer er slecht weer wordt voorspeld, het aantal deelnemers tegenvalt… Wat dat betreft hebben ze denk ik gewoon het weer niet mee gehad de afgelopen tijd…


  ⚠️ Meld

 2. Ik blijf het sneu vinden voor de organisatoren. Die hebben er veel tijd en moeite in gestoken, maar krijgen er zo niets voor terug. Jammer dat het niet aanslaat, is een goed initiatief voor de jeugd.


  ⚠️ Meld

 3. Ik ga mijn buurjongetjes maar eens aan de hand nemen. Ze lopen nu toch maar wat te etteren in de buurt. Kunnen ze zich even uitleven.Als ik ze tenminste zover kan krijgen. Pa en ma hebben daar geen tijd voor. Hard aan het werk he. Ze zijn nog te jong om er alleen naar toe te gaan. Wij zitten namelijk in Aalanden zuid en dan moeten die kids de Zwartewaterallee alleen over en die verkeerslichten bij de Grevelingen doen het de laatste tijd niet.


  ⚠️ Meld

 4. stop toch met die flauwekul. zal allemaal wel weer uit een of ander potje komen waar de burger weer voor opdraait. er zijn altijd meer “organisatoren” dan deelnemers.


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.