Politie zoekt getuigen van aanranding Veerallee

Zwolle – De politie stelt een onderzoek in naar een incident waarbij in de nacht van dinsdag op woensdag 11 september op de Willemsvaart een jonge vrouw uit haar auto werd getrokken. Zij werd onzedelijk betast, maar wist haar belager van zich af te slaan.

De vrouw reed omstreeks 01.00 uur in haar auto over de Veerallee. Bij de kruising van de Nieuwe Veerallee met de Willemsvaart stonden de verkeerslichten op knipperen en aangezien zij voorrang moest verlenen aan een auto die vanuit de richting van de Willemsvaart naderde, stopte zij. Op het moment dat de vrouw stilstond, werd plotseling haar portier opengetrokken. Een man trok haar uit de auto en wist haar onzedelijk te betasten. De geschrokken vrouw kon haar belager toch van zich af slaan en deze ging er in de richting van de Willemskade vandoor. Het gebeurde kan zijn opgevallen door de inzittenden van de auto die zij voorrang moest verlenen. Het ging om een donkere stationcar. Die nacht heeft de gewaarschuwde politie een eerste onderzoek ingesteld, maar dit leidde nog niet tot de aanhouding van een verdachte. Het slachtoffer heeft ondertussen aangifte gedaan en gaf het volgende signalement door. Het gaat om een blanke man, iets stevig, met zwart haar iets kalend met inhammen. Hij is tussen de 1.80 a 1.85 m lang en zijn leeftijd wordt tussen de 50 en 60 jaar geschat. Hij was ongeschoren en droeg een zwartleren jas tot over de heup en een donkerblauwe spijkerbroek. De politie wil specifiek contact met de inzittenden van de donkerkleurige stationcar en andere getuigen. Naast het telefoonnummer van de politie kan men bellen met Meld Misdaad Anoniem op 0800 – 7000.

Artikel delen:
Reacties 12
 1. Inderdaad: sterkte voor die vrouw! Hopen, dat de getuigen nog kunnen helpen met het oppakken van de dader. Neemt niet weg dat deze vrouw zich waarschijnlijk nooit meer 100% veilig voelt op straat!


  Maak melding

 2. Als de dader een allochtoon (of getint) was geweest zou iedereen met Wilders zijn gekomen en alle allochtonen over een kam hebben geschoren. Maar als het een blanke betreft dan is het een individu, een gestoorde eenling.

  Verder veel sterkte voor de vrouw.


  Maak melding

 3. Bericht door Anoniem, op 20 september 2013 om 05:17
  Als de dader een allochtoon (of getint) was geweest

  een allochtoon kan ook blank zijn,,,
  een gekleurde kan ook nederlander zijn ,,, 😛

  je weet het niet . tot de dader is op gepakt 😉


  Maak melding

Reageer