Verrassingen tijdens WRZV Zaalvoetbal

Zwolle – In de hoogste klasse van de woensdagavond zaalvoetbal heeft het team Van Panhuis titelverdediger en koploper FC Krijtje verrast en met een 4-2 nederlaag huiswaarts gestuurd. Ook was er een verrassende nederlaag van “outsider” Obtentus. Exact wist in een spannend duel uiteindelijk aan het langste eind te trekken door met 6-4 te winnen. 

Het team van Blazende Veiligheid bleef de nieuwbakken koploper Van Panhuis in het “spoor” door Vastgoed Dalfsen met 4-3 te verslaan. Ook promovendus Ittersum wist het eerste punt binnen te slepen door een knappe inhaalrace tegen Belgische Keizer 2. Uiteindelijk stond er een 9-9 gelijkspel op het scorebord. Op maandagavond zagen we de favoriet voor titel in de kampioensklasse Nico’s Brillen met 22-6 flink  uithalen tegen de nummer laatst Rafiki.  Bola-Lah 1 bleef in de pas lopen  door hun wedstrijd te winnen van Optima Forma 9-6. Diaspora leed verrassend puntverlies door met 1-1 gelijk te spelen tegen het team van Trias. Wolters Recycling en Woord & Daad wisten ook het 2e duel te winnen en volgen beide koplopers op de voet.

De eerste klasse van de woensdag waren niet veel verrassingen te bespeuren, maar wel leuke en spannende duels. Zo wist van Amerom Makelaardij met 6-3 knap te winnen van ZVV Pruts. De favorieten voor promotie FC Hummel en Neptunes 12 deden wat er verwacht werd door hun wedstrijden ruim te winnen. 

Het spannendst is op dit moment de 1e klasse van de maandagavond. Er gaan maar liefst vier teams aan kop. Zo wisten de nieuwkomers Streetfeet en DTG te winnen van respectievelijk Au M’n Gurk (6-4) en VIPS (10-4) en zich te voegen bij de koplopers WVZGroen en Opgezwolle, wie deze week niet in actie kwamen. FC Knetter wist zich met een 13-1 overwinning op “rode lantaarndrager” OHM knap te herstellen van het verlies van vorige week. 

Op maandag 23 september is er weer een vol programma verdeeld over twee zalen met een topper op het programma tussen koploper Nico’s Brillen en het team van Woord & Daad. Woensdag 25 september spelen SC PEC Zwolle en FC Krijtje tegen elkaar om 18:30 uur.

Voor meer informatie, uitslagen, standen en programma raadpleeg  www.wrzvzaalvoetbal .nl of  op twitter @WRZVZwolle.  

Artikel delen:

Reageer