Candy Dulfer viert verjaardag in de IJsselhallen

Zwolle – Op haar verjaardag haalde Zwols poppodium Hedon Candy Dulfer terug naar Zwolle voor een concert in de intieme Suyderseezaal van de IJsselhallen. Het werd donderdagavond een swingend feest!

 

_mg_6783.jpg 

 

De Nederlandse saxofoniste van wereldformaat Candy Dulfer werkte samen met grootheden als Prince en Van Morrison, ontving een Grammy en was dit jaar jurylid bij X-Factor. Zoals altijd werd Candy begeleid door enkele van de beste muzikanten en vocalisten van Nederland (waaronder de getalenteerde beatboxer Andy Ninvalle en ‘rising star’ Phatt op vocals), maar de basis van iedere show is de groove van DJ Kikke – een veelzijdige DJ die ook regelmatig achter de drums kruipt. Samen met haar band creëerde Candy een unieke samensmelting van dance, dubstep, funk en house, waarbij niemand stil kon blijven zitten. Candy verloochent haar jazz roots niet maar de nieuwste invloeden in dance en hedendaagse muziek zijn ook terug te horen. Over de hele wereld staat Candy Dulfer bekend om haar krachtige, energieke live concerten. 

 

_mg_6769.jpg

 

 _mg_6829.jpg

 

_mg_6810.jpg 

Ze werkt samen met de beroemdste sterren, speelt met haar band over de hele wereld in uitverkochte zalen en op de grootste festivals, ontving een Grammy Award nominatie voor haar debuutalbum ‘Saxuality’, verkocht sindsdien ruim 2.5 miljoen albums wereldwijd, en scoorde meerdere nummer 1 hits in de USA. Dit jaar is Candy bovendien een van de juryleden in X Factor.

Artikel delen:

Reageer