College Zwolle onoverwinnelijk met bungeeroeien

Zwolle – Teams van het College van B&W van de gemeente Zwolle en Kampen en diverse andere instanties namen vrijdagmiddag in de stadsgracht bij het Maagjesbolwerk de sportieve handschoen op tijdens een spannend en origineel toernooi: de Flynth Veerkracht Trofee. Voor de vierde keer werd het college van Zwolle de trotse winnaar!

20-09-2013_sloeproeien_maagjesbolwerk_06.jpg 

De teams probeerden in de haven van het Maagjesbolwerk in de roeisloep Stad Kampen een zo groot mogelijke afstand te roeien. Grootste hindernis daarbij vormde een bungee-elastiek dat de sloep onverbiddelijk verbond met de vaste wal. Dit fenomeen heet ook wel Bungeeroeien of sloeproeien. De deelnemende teams waren: College B&W Zwolle, Wethouders Regio Zwolle, Provincie Overijssel, Kennispoort Regio Zwolle, MKB Regio Zwolle, VNO-NCW Regio Zwolle, Hogeschool Windesheim, Rabobank IJsseldelta, ING Bank en Flynth. Het college van Zwolle won in de finale tegen MKB Regio Zwolle het bungeeroeien.

20-09-2013_sloeproeien_maagjesbolwerk_01.jpg

20-09-2013_sloeproeien_maagjesbolwerk_04.jpg

20-09-2013_sloeproeien_maagjesbolwerk_05.jpg

Het college van Zwolle in een monumentale sloep uit 1948… 

Meer foto’s via Lees verder… 

In acht jaar tijd is de Flynth Veerkracht Trofee uitgegroeid tot een geliefd evenement in de Zwolse binnenstad. Het brengt ondernemers en bestuurders bij elkaar op sportieve- en informele wijze. Niet alleen om te borrelen, maar ook om de mouwen op te stropen en sportief de onderlinge de strijd aan te gaan. Ook dit jaar voorzag Jan van Ommen. Ommen de sportieve prestaties van de teams van enthousiast commentaar.
 
20-09-2013_sloeproeien_maagjesbolwerk_03.jpg 
 
20-09-2013_sloeproeien_maagjesbolwerk_02.jpg 
Artikel delen:
Reacties 2

Reageer