Cliënten Trajekt delen verhaal met de buren

Zwolle -Bij Interakt Contour woonlocatie Trajekt in Zwolle Zuid werd zaterdag een Burendag georganiseerd. Cliënten, medewerkers en buurtbewoners hebben met elkaar kennis gemaakt onder het genot van een kopje koffie. Ook kon er gezamenlijk een broodje gegeten worden.

burendag_trajekt.jpg

Eigen foto 

Op woonlocatie Trajekt hebben de cliënten hersenletsel. Dit kan zijn ontstaan vanaf de geboorte, maar ook door een ongeluk of ziekte. Cliënten hebben hun verhaal kunnen doen aan buurtbewoners. Ook was er gelegenheid om met elkaar te sporten. De weergoden waren ons gunstig gezind en wij kunnen terugkijken op een geslaagde Burendag.

Artikel delen:
Reacties 3
  1. De dag vond ik gezellig en heb met een aantal mensen nader kennis mogen maken. Ook het sporten was gezellig en goed om na zoveel jaar weer eens te basketballen. Dank aan de organisatie en deelnemers dat deze dag, de 1ste burendag voor mij, een zeer geslaaagde dag is geworden. Ik hoop dat er meer zullen volgen of dat we op andere wijze met de buurt kennis mogen maken.


    Maak melding

  2. Het was zoals u kunt zien op de foto een zeer geslaagde dag! Iedereen bedankt, de organisatie, de bewoners en natuurlijk de buren. Ik hoop dat het volgend jaar weer wordt georganiseerd! 🙂


    Maak melding

Reageer