Gezondheid, beweging en kinderopvang in één

Zwolle – Akwaak Zwemscholen, Topfit Fysiotherapie en Allio kinderopvang bundelen hun krachten in het multifunctionele centrum: BubbelsBewegen in de Zwolse wijk Stadshagen. Een gebouw met zwembad en allerlei aanverwante diensten op het gebied van bewegen, gezondheid en kinderopvang. Op zaterdag 5 oktober van 11.00 – 16.00 uur is iedereen welkom om een kijkje te komen nemen.

23-09-2013_bubbels.jpg
Eigen foto 

BubbelsBewegen is een initiatief van Akwaak Zwemscholen, Topfit Fysiotherapie en Allio kinderopvang. Door samenwerking de klant nóg beter van dienst zijn, staat centraal. Op zaterdag 5 oktober gaan de deuren van BubbelsBewegen open voor iedereen die een kijkje wil komen nemen in dit mooie gebouw met zwembad. Er worden allerlei activiteiten georganiseerd voor zowel kinderen als volwassenen. Het zwembad in BubbelsBewegen is 20 meter lang en 8 meter breed. Het heeft een beweegbare bodem van 10 bij 8 meter. Hierdoor kun je variëren in de diepte van het zwembad. Dit biedt vele voordelen bij het geven van zwemles, maar het zwembad is door de beweegbare bodem en een temperatuur van 31 graden ook erg geschikt voor bijvoorbeeld Hydrotherapie, Hydrogym en tal van -al dan niet medische- aquasporten. En natuurlijk is er ook vrijzwemmen. BubbelsBewegen geeft hier invulling aan door het Bubbels Banenzwemmen, Fridayfun en Familyfun; doelgroepgericht vrijzwemmen voor iedereen!

Akwaak Zwemscholen is de grootste particuliere zwemlesaanbieder van Nederland met op dit moment 21 leslocaties in 19 plaatsen. Akwaak Zwemscholen geeft al vijf jaar zwemles in Zwolle, met als uitgangspunt: zwemles is leuk! Akwaak biedt daarnaast ook baby-peuterzwemmen, aquajogging, zwangerschapsgym en fifty fit. Topfit Fysiotherapie opent in BubbelsBewegen haar zesde vestiging. Door de aanwezigheid van een zwembad kan Topfit Fysiotherapie in BubbelsBewegen naast de gebruikelijke vormen van fysiotherapie ook Hydrotherapie aanbieden, voor mensen die moeite hebben met ‘bewegen op het droge’ en voor mensen die een knie- of heupoperatie hebben heeft ondergaan. Allio kinderopvang heeft ruim 120 vestigingen in de provincies Drenthe, Gelderland en Overijssel. De nieuwe vestiging in BubbelsBewegen biedt zowel dagopvang als buitenschoolse opvang, Het thema ‘Bewegen’ komt volledig centraal te staan op het kinderdagverblijf en de buitenschoolse opvang. Zo is er de mogelijkheid om gedurende de zwemlesperiode buitenschoolse opvang af te nemen.

 

 

De Open Dag van BubbelsBewegen op zaterdag 5 oktober staat in het teken van bewegen. Voor jong en oud is er van alles te doen en te beleven.

Een greep uit het programma:

– Demonstraties met de Aquabubble op het water
– Watergaming met een water-wii
– Demonstraties aquasporten
– Demonstraties Bal en Body (oefeningen op een grote oefenbal)
– Hydrotherapie
– Kinderfysio
– Grote bellenblazen
– Zelf iets bakken in de keuken
– Een speciale kinderzanger
– Schminken
– Knutselactiviteiten

 

Iedereen is van harte welkom tussen 11.00 en 16.00 uur bij BubbelsBewegen aan de Sportlaan 2 in Zwolle. Het volledige programma is te vinden op www.bubbelsbewegen.nl

Artikel delen:

Reageer