Tennismasters Zwolle een groot succes

Zwolle – Honderden toeschouwers waren afgelopen zondag getuige van de finaledag van de Zwolse Tennismasters 2013 op het tennispark van TC Ittersum. De vele toeschouwers konden genieten van spannende en lange partijen en prachtig nazomerweer. Er stonden ruim 30 finales op het programma die om 11:00 uur ’s morgens begonnen op de 9 banen op het fraaie park in Zwolle-Zuid. Om 18:00 uur ’s avonds was de laatste partij klaar en kon de organisatie de prijzen uitreiken aan de Masters en de bijna winnaars.

masters_2-3.jpg 

Maandag 16 september werden de poulewedstrijden gespeeld op de parken van de zes deelnemende tennisclubs uit de Hanzestad. Tot en met vrijdag werden bijna 300 wedstrijden gespeeld op de parken van TC’91 Stadshagen, ZLTB, PAF, Pelikaan TCI en WVF. Met 250 senioren en 50 jeugdspelers waren de 4e Zwolse Masters goed bezet. De jongste winnaars speelden in de categorie t/m 8 jaar. Skip Jonker en Lise Arkes wonnen de wisselbeker en Sten van Tarel en Veerle Werkman pakten de 2e prijs. In de categorie jongens t/m 14 jaar speelden Shuraily Last en Jelle Stegeman een marathonpartij van 3 uur en 15 minuten. Uiteindelijk won Shuraily de titel.

masters_2-2.jpg 

masters_2-7.jpg

Shuraily Last

masters_2-1.jpg 

Bij de senioren eisten in de hoogste 3 categorie bij de dames Kristel van Emst-Beens en Annet Hoek-De Vreeze de titel op en bij de heren Morris Michel en Roy Vels. De nieuwe lichting jeugdspelers mochten voor het eerst meedoen in de categorieën 3 t/m 5 bij de senioren en leverden meteen hun visitekaartje af. In de herenenkel 5 won de jeugdspeler Jeroen Balk de 1e prijs en in de gemengd dubbel 5 won Jeroen samen met jeugdspeler Joy Wams de titel.

masters_2-4.jpg

masters_2-5.jpg

masters_2-6.jpg

masters_2-8.jpg 

Artikel delen:

Reageer