Leger heropent tweedehands kledingwinkel

Zwolle – Op donderdag 3 oktober wordt de vernieuwde kledingwinkel van Leger des Heils Overijssel aan de Burgemeester Drijbersingel officieel heropend. De winkel biedt een grote hoeveelheid tweedehands kleding voor een kleine prijs. Of het nu gaat om vintage liefhebbers of mensen met een minimum inkomen, er is voor ieder wat wils en iedereen is er welkom. 

 

“Het concept van de winkel is breder dan alleen het aanbod van tweedehands kleding voor een kleine prijs”, aldus Joke Wisseborn, Regiomanager bij Leger des Heils Overijssel. “De winkel biedt werkervaringsplaatsen aan cliënten van Leger des Heils Overijssel, of cliënten van andere welzijnsorganisaties, in re-integratietrajecten. Het mes snijdt op die manier aan twee kanten.” Naast cliënten, bestaat het personeel van de winkel uit vrijwilligers en professionals van het Leger des Heils.

Locatie

De kledingwinkel bevindt zich in het pand van Leger des Heils Overijssel aan de Burgemeester Drijbersingel 11-13 in Zwolle. De winkel is geopend op dinsdag t/m donderdag van 09.00 – 16.00 uur en op vrijdag van 09.00 – 12.00 uur. 

Artikel delen:

Reageer