Informatieavonden Verbeter & Bespaar Zwolle

Zwolle – Wilt u besparen op uw vaste lasten? Het gemeentelijke energieservicepunt Verbeter & Bespaar – Zwolle nodigt de bewoners van de wijken Westenholte en Berkum uit voor een bijeenkomst over energiebesparing in huis.

De bijeenkomst voor Westenholte vindt plaats op woensdag 25 september in wijkcentrum Het Anker. Op 24 september kunnen geïnteresseerden uit de wijk Berkum hun licht opsteken bij wijkcentrum de Weijenbelt. Daar geven de drie partijen informatie over energiebesparings- en subsidiemogelijkheden. Tijdens de bijeenkomsten kunt u zelf, als wijkbewoner, natuurlijk ook meepraten. Heeft u zelf plannen om met uw buurtgenoten energie te besparen? Kom langs en deel uw ideeën tijdens de voorlichtingsbijeenkomst. Tevens is er een kleine markt van renovatiebedrijven en installateurs die u meer kunnen vertellen over energiebesparende maatregelen.

Programma Westenholte:

De bijeenkomst start om 20u. Het programma ziet er als volgt uit:  

19:30u Ontvangst met koffie en thee

20:00u Opening – Coos Timmermans, Verbeter & Bespaar – Zwolle

20:05u Mijn woning als voorbeeld – Menko Kraeima, Wijkinitiatief Westenholte

20:30u Het aanbod van Verbeter & Bespaar – Coos Timmermans, Verbeter & Bespaar – Zwolle

        Energieneutraal Renoveren – Coos Timmermans, Verbeter & Bespaar – Zwolle

 

Tevens zal het wijkinitiatief ‘Duurzaam Westenholte’ zich presenteren en is er een kleine bedrijvenmarkt van lokale bedrijven aanwezig.

Aanmelden voor de bijeenkomst is niet nodig. Kom dus ook en hoor hoe ook u energie kunt besparen! Wijkcentrum Het Anker vindt u aan de Meester Koolweg nummer 10 in Zwolle.  

 

Verbeter & Bespaar – Zwolle

Verbeter & Bespaar – Zwolle is het gemeentelijke energieservicepunt. Zij kunnen uw adviseren hoe u het beste energie kunt besparen, ondersteunen uw duurzaamheidsinitiatief en helpen u bij de aanvraag van isolatiepremie en duurzaamheidslening.

De Berkumse informatiebijeenkomst start om 20.00 uur. Het programma ziet er als volgt uit:  

 

  • Ontvangst koffie en thee
  • Samen Berkum Presentatie van de voorlopige plannen
  • Verbeter&Bespaar – Zwolle Energiebesparing in Huis, de isolatiepremie en duurzaamheidslening
  • Buurkracht Samen energie Besparen 
  • Een energieadviseur licht tot slot het onderzoek dat hij in de wijk heeft uitgevoerd. 

 

U kunt zelf, als wijkbewoner, natuurlijk ook meepraten. Heeft u zelf plannen om met uw buurtgenoten energie te besparen? Kom langs en deel uw ideeën tijdens de voorlichtingsbijeenkomst. Tevens is er een kleine markt van renovatiebedrijven en installateurs die u meer kunnen vertellen over energiebesparende maatregelen.

 

Samen Berkum

Stichting Samen Berkum is een initiatief van verschillende maatschappelijke organisaties in Berkum om de leefbaarheid in Berkum nu en in de toekomst te bevorderen en zeker te stellen. 

 

Verbeter & Bespaar – Zwolle

Verbeter & Bespaar – Zwolle is het gemeentelijke energieservicepunt. Zij kunnen uw adviseren hoe u het beste energie kunt besparen, ondersteunen uw duurzaamheidsinitiatief en helpen u bij de aanvraag van isolatiepremie en duurzaamheidslening.

 

Buurkracht

Buurkracht is een nieuw initiatief van Enexis. Buurkracht helpt buurten om grip te krijgen op hun energieverbruik en ondersteunt bij besparingsmaatregelen.

 

Deelnemen?

Alle inwoners van Berkum zijn uitgenodigd. U hoeft zich van te voren niet aan te melden. 

Artikel delen:
Reacties 2

Reageer